Sari la conținut

Antifonare Aditionala Usi Duster (*cheder Adeziv)


Postări Recomandate

Nu mai pun ca... tot pentru camper, am luat si antifon tot de la Nigrin care s-a curatat tot! Singura zona unde nu mi sa curatat antifonul (rezistent la impact cu pietricelele) este zona unde am dat cu Novol (ca-mi mai trebuia si am luat din Vitan la recomandarea unui comerciant de vopsele)

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 95
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Si pozele pt cine vrea sa isi faca mega-antifonare (*fara interior usi): Greutatea aditionala adaugata masinii e undeva la max 4 Kg overall.                       (*

Salut Dusteristi,   Una din imbunatatirile care le aveam in plan era sa reduc zgomotul exterior in masina. Deasemenea ma interesa si o solutie simpla care sa nu implice demontari complexe.   Intre

Când se reinventează roată, ai impresia că e nemaipoment. Ghinion, încă din 2014, la brazilieni e un cheder special ce blochează intrarea aerului în partea superioară a portierelor

Posted Images

 

NU e ok sa dai in fata de usa cu asa ceva, mai ales daca nu ai rugina.

 

Compusul ala e facut sa neutralizeze rugina deja prezenta, NU sa o previna. Are efect decapant si o sa atace vopseaua (asa proasta cum e). Scrie foarte clar in specs.

 

BTW, este si Feruginol de la Policolor, face exact acelasi lucru.

Editat de Killer82
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Compusul acea, la mine, nu a neutralizat nici o rugina! Ba mai mult, dupa ce am curatat rugina (de pe jante) am dat cu el (dupa aia cu grund si vopsea de jante) si... a iesit la suprafata si atat produsul cat si rugina in doar doua luni de la aplicare. Vin astazi cu poze de la jante!

Pe carligul de remorcare am dat cu el si... nu l-am mai vopsit. Din decembrie si pana acum, solutia asta n-a protejat nimic caci, intr-un final a fost un strat compact si uniform de rugina

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ok, eu am folosit cu succes Feruginol. Insa observatia a fost pe termen scurt (sub 1 an). Insa ramane ideea de a NU aplica pe vopsea asa ceva.

 

In rest pt tabla deja ruginita (jante, praguri) am folosit cu succes vopsea "lovitura de ciocan" si cel mai ok a mers cea de la Hammerite.

 

In fine, scuze daca am fost offtopic (ca nu e neaparat legat de antifonare), vroiam doar sa atrag atentia din ce am patit si eu.

Editat de Killer82
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Tocmai de asta am intrebat ce produs a folosit, eu am folosit tot de la Nigrin http://www.ebay.de/itm/NIGRIN-Rost-Stopp-200-ml-3-95-100ml-Rostbremse-Rostumwandler-200ml-/251529278451 atat pe rugina pronuntata cat si pe inceput de rugina, mari rezultate nu am cu acest produs si nu l-as da decat pe rugina pronuntata si cel mult pe jenti, in zonele delicate cu vopsea langa muchii de usa, aripi nu l-as folosi.

La o masina mai noua ca Dusterul la prima demontare a fetei de usi as curata bine zona din interior dupa care as aplica un strat subtire de vaselina la spray, ceva produs de calitate.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.



×
×
  • Creează nouă...