Sari la conținut

Carenaj Roata Spate - Foarte Fragil - Solutii

Postări Recomandate

Carenajul de la rotile din spate este foarte sensibil, la mine e a 3a oara cand se rupe si de data asta am ramas doar impotmolit si nici macar nu a fost nevoie de tractare, am iesit singur. Stiti daca exista vreun inlocuitor dintr-un material mai maleabil, nu asa casant?

Iar primele doua dati am agatat bara spate si abele carenaje au crapat. Dar nu agatat serios, nici macar nu mi-am dat seama. Si aici poate exista vreo solutie, vreun scut care sa nu permita agatarea in cioate de exemplu

Editat de CristiZ
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 24
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Am cumparat de la novline pentru 2x4 si merita. Se monteaza usor - pe partea dreapta, unde este busonul de alimentare, protejeaza teava rezervorului, nu se face nici o modificare, se potrivesc perfe

Da, se monteaza peste cel original. Am pus si eu de 4x4. La mine ramane un mic spatiu spre buza interioara a aripii.

http://forumduster.ro/topic/2016-16-al-meu/page__st__42#entry44325   aici sunt niste poze cu montajul de pe masina mea

Posted Images

Asta-i noua...!

Am reusit sa sparg carenajele de pe fata... de mai multe ori dar, cele de pe spate sunt la locul lor (cum le-a montat fabrica) de aproape 6 ani...

Ai putea, totusi, sa ne dai ceva mai multe detalii? In ce conditii ai mers ca sa reusim sa intelegem cum s-a-ntamplat?

Link spre post

Pai primele doua dati am agatat spoilerul in copaci cat mana taieti mai sus de sol, in padure, agatat cumva intre roata spate si caroserie, prin zona aia a nimerit. Acum am ramas suspendat din cauza ca solul era moale, cam peste jumatatea rotilor. Am iesit sinplu, m-a impins cineva. Aici nu stiu cum s-a agatat dar sigur nu erau cioate si nici spoilerul nu a sarit din prinderile trecute ca datile trecute

Link spre post
  • 1 month later...

Am cumparat de la novline pentru 2x4 si merita. Se monteaza usor - pe partea dreapta, unde este busonul de alimentare, protejeaza teava rezervorului, nu se face nici o modificare, se potrivesc perfect, insonorizeaza si sunt rezistente(abs)

Link spre post

Da, se monteaza peste cel original. Am pus si eu de 4x4. La mine ramane un mic spatiu spre buza interioara a aripii.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...