Sari la conținut

1.2 Tce Pofticios De Ulei

Postări Recomandate

Cum ar trebui sa te porti cu ea? Inteleg sa nu faci liniute,sa nu o bruschezi..ceva de genu..dar totusi,ajungem sa o luam cu noi in casa?! Legat de ulei,cand nu am ce face acasa merg sa verific nivelul uleiului pe joja..

Editat de Micutzu666
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 960
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Nu imi vine sa cred reactiile si concluziile unora despre forum , dar asta e, nu poti sa te intelegi cu toata lumea, unii chiar au idei fixe si atunci cel mai bine este sa renunti la efoturile de a-i

@stefanudrea te rog sa te calmezi si sa postezi pe forum , in speta in acest topic, numai cand vei avea date concrete, pana atunci iti recomand sa nu mai postezi informatii partiale sau fara surse, de

Ei na, este evident ca deja te-ai angajat, dar nu asta e ideea.   Parerea mea prietenesca, simpatizanta si pe deplin interesata: presupunand ca ar exista buna intentie si receptivitate din partea as

Posted Images

Instructiunile scrise se refera si la interzicerea modificarii oricarui ansamblu.

Discutia de mai sus este in drept deoarece infruntarea finala din instanta (daca va exista) va fi una pe baza interpretarii reglementarilor cuprinse in lege si in actele semnate de parti.

In fapt Stefan are, dupa parerea mea, dreptate. Chiar daca nu ar fi montat GPL motorul tot s-ar fi stricat. Poate mai tarziu sau poate mai devreme dar probabil ca avea niste vicii ascunse. Ori aici intervine transpunerea in drept a situatiei. Vanzatorul are datoria de a despagubi sau repara aceste vicii dar cu unele exceptii. Printre acestea si cele aratate la art. de mai sus.

Editat de dacian
Link spre post
Legat de "viciile ascunse", si el a avut masina la vanzare pana in momentul in care a fost imobilizata in service, desi stia ca are probleme.

Am retras-o de la vanzare cand am aflat ca am probleme!

Trimis de pe al meu Philips I908 folosind Tapatalk

Link spre post

Ștefan a retras mașina de la vânzare în momentul în care a aflat problema, când a pus-o nu știa încă de ea, cel puțin așa știu eu.

În ceea ce privește rezolvarea ei, cam cum zice dacian stă problema. În fapt poate are dreptate, în drept, din cauza excepțiilor la care se încadrează, are șanse mari să piardă.

Trimis de pe al meu Huawei P8 Lite folosind Tapatalk.

Link spre post
Instructiunile scrise se refera si la interzicerea modificarii oricarui ansamblu.

Discutia de mai sus este in drept deoarece infruntarea finala din instanta (daca va exista) va fi una pe baza interpretarii reglementarilor cuprinse in lege si in actele semnate de parti.

In fapt Stefan are, dupa parerea mea, dreptate. Chiar daca nu ar fi montat GPL motorul tot s-ar fi stricat. Poate mai tarziu sau poate mai devreme dar probabil ca avea niste vicii ascunse. Ori aici intervine transpunerea in drept a situatiei. Vanzatorul are datoria de a despagubi sau repara aceste vicii dar cu unele exceptii. Printre acestea si cele aratate la art. de mai sus.

Expertiza extrajudiciara a dovedit deocamdata defectul. Expertiza judiciara si de laborator va dovedi defectul de fabricatie si materialele neconforme folosite la etanseizarea motorului. Iar montatorul de gpl va demonstra ca prin operatiunile sale nu avea cum sa intervina asupra etanseitatii motorului. Si ramane inca misterul martorului de bord "sedus" de...cine?

Link spre post
Ștefan a retras mașina de la vânzare în momentul în care a aflat problema, când a pus-o nu știa încă de ea, cel puțin așa știu eu.

În ceea ce privește rezolvarea ei, cam cum zice dacian stă problema. În fapt poate are dreptate, în drept, din cauza excepțiilor la care se încadrează, are șanse mari să piardă.

Trimis de pe al meu Huawei P8 Lite folosind Tapatalk.

Faptele dovedite sunt rostul subiectelor invocate in instanta. Legea este facuta sa fie interpretata. Altfel nu ar exista judecatori. Toti stim DOAR sa citim articolele de lege! Eu inca mai sper la o solutie amiabila. Si inca mai cred ca publicitatea negativa e mai scumpa decat motorul meu!

Editat de stefanudrea
Link spre post

Stefan...eu iti urez bafta in problema asta pe care o ai cu masina si te sustin. Nu te lasa doborat si mergi mai departe, eu sunt sigur ca iti vor schimba motorul. Pt. ca sunt 200% sigur, ca motorul a cedat din cauza lor.Pun o intebare: cate dacii cu mot.renault pe benzina sau diesel au trecut 1.000.000 km? E aflati ca un logan taxi din Slobozia a dat km peste cap. Sa va mai zic ca a functionat in cea ma mare parte pe gaz. La mot. in afara de rev. nu a schimbat decat injele. O sa incerc sa caut link-ul pe 4 tunning. Erau mirati si cei de la dacia , nu au mai vazut un mot. asa de curat(in interior). Iar pt. cei care vor detalii despre acest mot. urmariti canalul de youtube Turatii- Robert Adam la 1,2tce 4x4 primul film minut 13. Parerea mea este ca motorul este "dopat"si nu rez. la forjari. Stefan, ce siti tu acum faa de cei de dacia , eu o simt din feb. 2014 pana acum. Dar spre norocul meu (pana aum) nu am ajuns cu mot. in pioneze. Asa ca nu pot decat sa-ti urez success, rez.materiale (pt instant) , ca trebuie sa le vina cineva e hac si lor. Eu ut sigur ca vei avea castig. Un sfarsit de sptamna placut!

Link spre post
  • Mak unpinned this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...