Sari la conținut

1.2 Tce Pofticios De Ulei

Postări Recomandate

Eu cred ca pentru Dacia inlocuirea motorului nu are decat sa ii aduca un plus de imagine. Daca se opune si va exista un proces si "reclama" peste tot pe net... nu are de ce sa ii convina asta. Cineva cu putere de decizie se va gandi ca nu merita. Dar sa stii ca depinde capital de cat de inversunat ai sa fii!

OPC a primit deja sesizare. Luni va pleca spre Dacia un plic cu expertiza si poze clare si notificare oficiala de schimbare motor cu pretul publicitatii in caz de refuz. Mai mult nu pot face momentan!

Trimis de pe al meu Philips I908 folosind Tapatalk

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 960
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Nu imi vine sa cred reactiile si concluziile unora despre forum , dar asta e, nu poti sa te intelegi cu toata lumea, unii chiar au idei fixe si atunci cel mai bine este sa renunti la efoturile de a-i

@stefanudrea te rog sa te calmezi si sa postezi pe forum , in speta in acest topic, numai cand vei avea date concrete, pana atunci iti recomand sa nu mai postezi informatii partiale sau fara surse, de

Ei na, este evident ca deja te-ai angajat, dar nu asta e ideea.   Parerea mea prietenesca, simpatizanta si pe deplin interesata: presupunand ca ar exista buna intentie si receptivitate din partea as

Posted Images

Si etanseitatea in loc fix cum se explica? Martorul ala cum putea functiona si motorul asemenea, cu 200 ml ulei?

Nu stiu sa-ti zic cu etanseitatea, zic doar ca acel senzor e doar de presiune, si daca e amplasat aproape de pompa va citi presiune corecta, poate si doar cu o cantitate mica de ulei, insa repet, e doar din ce imi aminteam de la alte motoare, poate cineva mai priceput ar putea sa confirme

Link spre post

Nu stiu sa-ti zic cu etanseitatea, zic doar ca acel senzor e doar de presiune, si daca e amplasat aproape de pompa va citi presiune corecta, poate si doar cu o cantitate mica de ulei, insa repet, e doar din ce imi aminteam de la alte motoare, poate cineva mai priceput ar putea sa confirme

Eu zic ca martorul se temea de gpl si de aceea nu s-a aprins! S-a temut sa nu il "arda"!

Link spre post

Daca testul de compresie a iesit prost de ce nu s-a aprins martorul? Asta ca sa raspund si decent la o intrebare la care nici Dacia "nu stie" raspunsul!!!

Link spre post

Daca testul de compresie a iesit prost de ce nu s-a aprins martorul? Asta ca sa raspund si decent la o intrebare la care nici Dacia "nu stie" raspunsul!!!

Asta nu stiu sa-ti zic, pot sa-ti spun ca la acel bmw pe afisarea martorului de presiune ulei evidenta a fost doar starea cuzinetilor. Dar la acea perioada pompele de ulei erau clasice, nu cu debit variabil ca cele de acum, astea noi probabil obtin o presiune mai constanta in diverse conditii, anomaliile nu se vad asa usor pe senzorul de presiune.

Oricum, cineva care se pricepe cu adevarat poate ne-ar putea lamuri...

Link spre post
Viciul trebuie să fie ascuns. Viciul este ascuns când, „la data predării, nu putea fi descoperit, fără asistenţă de specialitate, de către un cumpărător prudent şi diligent” (art. 1707 alin. 2 Noul Cod Civil). Astfel, vânzătorul nu datorează garanţie pentru viciile aparente (cu privire la care cumpărătorul a putut singur să se convingă).

Curgerea treptată din motor a uleiului se poate observa de către un cumpărător prudent și diligent

Link spre post

Cum se va trece peste aceste reglementari?

Art. 1717 Cod civil

Defecţiunea imputabilă cumpărătorului

Garanţia nu va fi datorată dacă vânzătorul dovedeşte că defecţiunea s-a produs din pricina modului nepotrivit în care cumpărătorul a folosit sau a păstrat bunul. Comportamentul cumpărătorului se apreciază şi luându-se în considerare instrucţiunile scrise care i-au fost comunicate de către vânzător.

Editat de dacian
Link spre post
  • Mak unpinned this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...