Sari la conținut

1.2 Tce Pofticios De Ulei

Postări Recomandate

• Răspunsuri 960
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Nu imi vine sa cred reactiile si concluziile unora despre forum , dar asta e, nu poti sa te intelegi cu toata lumea, unii chiar au idei fixe si atunci cel mai bine este sa renunti la efoturile de a-i

@stefanudrea te rog sa te calmezi si sa postezi pe forum , in speta in acest topic, numai cand vei avea date concrete, pana atunci iti recomand sa nu mai postezi informatii partiale sau fara surse, de

Ei na, este evident ca deja te-ai angajat, dar nu asta e ideea.   Parerea mea prietenesca, simpatizanta si pe deplin interesata: presupunand ca ar exista buna intentie si receptivitate din partea as

Posted Images

Daca spui ca omul e in eroare la toate, cand toate informatiile alea sunt disponibile aici pe , nici nu stiu ce caracterizare ai merita sa-ti mai facem. Ti-a rezumat perfect telenovela. :)

P.S.: faptul ca devii din ce in ce mai agresiv va atrage dupa sine din ce in ce mai multi oameni care sa-ti spuna parerea lor. Stii tu, cand iti zic mai multi ca esti beat si trebuie sa mergi la culcare .......... :)

Edit: imi place ca esti consecvent in nevoia de a avea ultimul cuvant, chiar si prin mesaj privat :)

Editat de fnicolau
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 4 months later...

Presa franceză: La mașinile cu motorul Renault 1.2 TCe trebuie verificat urgent nivelul de ulei

http://www.capital.ro/presa-franceza-la-masinile-cu-motorul-renault-12-tce-trebuie.html

Editat de Killer82
eliminat formatarea necorespunzatoare a textului (marime text prea mare, text colorat rosu)
Link spre post
  • 3 weeks later...
On 26.09.2016 at 9:20 PM, stefanudrea said:

21 martie a inceput circul! Cu putin noroc termin in 1 an de acum incolo! Cert este un lucru: multa lume a aflat si va afla in continuare despre problemele motorului 1.2 tce si despre "calitatea" relatiei cu clientii a Dacia! Eu evaluez ca aceasta imagine a Dacia va fi cel putin cat costa motorul meu, daca nu mai mult! Dar e o parere persoanala! Mersi mult de incurajare!

Estimarea a fost optimistă.

Dă-ne şi nouă un link cu procesul, să nu te mai batem la cap cu stadiul şi modul de soluţionare.

Editat de PeterBlood
Link spre post
  • Mak unpinned this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...