Sari la conținut

Dacia Duster Rechemare In Service

Postări Recomandate

• Răspunsuri 50
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Dacă ai plăcuță ovală(dacă trebuie să explic și ce e aia plăcuță ovală... e lângă plăcuța cu vin, stâlp B jos) pe ea e trecută și seria de fabricație A123456. Acea serie trebuie să pice pe niște tabel

Rechemari Duster si nu numai https://car-recalls.eu/2020-dacia-recalls/ si https://car-recalls.eu/dacia-blocked-key-recall/ Iata si seriile , verificati daca sunteti afectati si luati legatura cu

DaD = direction a droite, DaG = direction a gauche, franceza elementara mai ales când vine vorba de Renault Dacia    

Posted Images

Chiar acum sunt la service pt schimbat arcuri spate. Am duster 4x2 din mai 2014

Inlocuirea arcurilor se face automat, fara a mai verifica starea celor actuale? Cu alte cuvinte este obligatoriu ca cei din service sa le schimbe? Cam cat a durat operatiunea?

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Am fost la revizie si baiatul care a facut programarea mi a zis ca dupa seria de sasiu masina are recomandare de la fabrica pt schimbul de arcuri spate . A comandat arcurile vineri si peste o saptamina eram la service pt schimb.maxim 30 minute a durat schimbul nici macar roata nu au demontat.

Link spre post
  • 4 weeks later...

Si mie mi-au schimbat astazi arcurile. Am asistat si eu la operatiune si s-a facut foarte repede. Daca tot m-a programasera pentru arcuri, m-am programat si am facut si ITP-ul si revizia de 2 ani. Masina merge foarte bine si sunt cu totul multumit de ea.

Link spre post

Ce reprezintă marcajele de pe arcuri și cum poate fi interpretat codul culorilor?

Întreb asta pentru a înțelege care este până la urmă modificarea adusă și cum se reflectă ea în comportamentul mașinii.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...