Sari la conținut

Duster Cu Trapa Electrica Din Fabrica

Postări Recomandate

• Răspunsuri 17
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Revin cu poze despre dusterul cu trapa..

si eu am cautat pe net si nu am gasit nimic , este ciudat dar asa e. Mai am drum pe la reprezentanta si fac cateva poze .

Eu ma avut seat leon si ibiza, ambele cu trapa. Masini vechi din 1994 si din 2001. Nu am avut probleme.

Posted Images

Eu stiu ca "trapa" are drenuri doar cand e trapa mobila...adica cand o poti deschide. pentru ca atunci e dificil de etansat. Si da, infundarea drenurilor poate duce la apa in interior pe plafon.

Daca ai "trapa" fixa, adica plafon panoramic, atunci acest este etans de jur imprejur, nu exista drenuri.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Eu stiu ca "trapa" are drenuri doar cand e trapa mobila...adica cand o poti deschide. pentru ca atunci e dificil de etansat. Si da, infundarea drenurilor poate duce la apa in interior pe plafon.

Daca ai "trapa" fixa, adica plafon panoramic, atunci acest este etans de jur imprejur, nu exista drenuri.

probabil este un model experimental asa cum sunt cele de la Titu cu diverse modificari, si testeaza reactia pe piata. Cat despre site, probabil trebuie actualizat si el. Si s-o face mai greu. :ahappy:

Link spre post

vineri am programare la service pt schimbat arcuri in garantie s-au mai exact rechemare . dusterul meu este 4x2 .

faca poze daca dusterul respectiv mai este in showroom.

Link spre post

Mai degrabă daca stai p-acolo la o cafea, intreaba concret la vânzări daca se poate comanda asa ceva de plebe, sau nu... Nu de alta, da' tot in showroom era si Duster Pickup facut la comanda pt Petrom (cu flexu') sau ala rosu de pompieri, cum zicea colegu Iszy mai înainte. Si alea cred ca erau doar de... show... room :)

Editat de Killer82
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...