Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 181
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

E carantină bre!! Ce tot Lacu Roșu si offroad.. Drojdie aveti pe site-ul ăla?

Salut.  As mai recomanda o bucata de scandura mai groasa, ce se aseaza sub cric, in off-road.   Iar daca tineti la aspectul masinii, o foarfeca de taiat crengi, cu brate telescopice. 

Sau esti intepenit intr-un sant pe care voiai sa-l treci, sau ai alunecat lateral si esti cu curu' spre prapastia de langa drum (experimentat fara troliu in dotare, s-a lasat cu suc de morcovi, noroc

Posted Images

@BlaueCorsa, aici.

Am avut si o scurta discutie cu vanzatorul pe mesageria privata. O transcriu aici, poate intereseaza si pe altii:

 

gabihulea: Ma intereseaza acest troliu. Puteti sa imi dati mai multe detalii despre el (model, producator)? Sau macar cam ce dimensiuni are? Judecand dupa poza, pare cam micut pentru puterea de tractare declarata, de aceea va intreb. Sau puteti sa imi spuneti daca ati avut vreodata ocazia sa folositi unul, si cam cum se comporta?

rebelulrzv: buna ziua, specificatiile sunt cele care se vad pe ambalajul produsului adica tractare 2tone pe roti, 1,6 tone tractare barca pe peridoc, iar pe o eticheta specifica 700kg la tarare*probabil cu forta mare de frecare* . exista un manualul de utilizare al produsului cu instructiuni si componentele acestuia*explodat- in ternenii mecanicilor*. nu stiu sa va spun modelul pentru nca nu este scris nicunde, iar ca producator este scris made in CE, in rest descrierea produsului este cat se poate de corecta.am un troliu identic in portbagaj si l-am folosit in mai multe imprejurari nu foarte complexe. in trasee de off-road, masinile ajung in niste situatii limita in care multe trolii nu fac fata, acest troliu trebuie privit ca pe o scula hobby. toate bune!

 

Pe de alta parte, eu cred ca mai multa treaba ai face cu un troliu manual, de genul acesta. Cel putin eu inclin mai mult catre el. Da, e mai lent, trebuie sa dai la manivela, dar cred ca te poti baza mai mult pe el.

Editat de DonQuijote
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nu o fi chiar acelasi lucru, dar ma indoiesc ca trage 3600kg. Un troliu Warrior de 8000 lbs are 40kg si este cam triplu la dimensiuni fata de cel postat de tine, de asta am eu indoieli despre ele. Da, probabil va trage mai bine decat cel de pe okazii, dar probabil poate trage sarcina declarata pe teren drept, pe roti, ma cam indoiesc ca poate scoate o masina de 3 tone din noroi :)

 

Cam astea sunt motivele pentru care inclin catre unul manual. Plus ca cel manual are si avantajul de a nu avea nevoie de curent pentru a fi folosit. De exemplu, la ultima noastra iesire, cu unul electric nu am fi facut mare lucru, nu am fi putut ajunge cu el in locurile unde am avut nevoie pentru a trolia copacii cazuti (cam la 10-15m de masini).

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.



×
×
  • Creează nouă...