Sari la conținut

Proaspat Proprietar Duster 1.5 Dci 4X2 Laureate Gris Platine


Postări Recomandate

  • Răspunsuri 101
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Zile cu activitate crescuta

Top participanti la discutie

Postari populare

Azi 18 iunie este o zii mai speciala pt dusterul meu.Am trecut de 40.000 de km si am montat folii pe geamurile spate de 15 % . Aproape am uitat ca becurile h7 din fabrica au fost inlocuite cu Osram ni

A venit masina.. ce va pot spune dupa nici 100 km ca este total alta masina fata de vechea generatie.. este Duster 2 nu facelift si ph3  dupa parerea mea.. cu ph2 am umblat 2 ani si 30.000 k

poze de la I.N.D 11 Giroc..

Posted Images

Michelin Cross Climate sunt oficial anvelope All Season.

Si eu le-am vazut pe unele siteuri de vanzari anvelope prezentate ca anvelope de vara cu ceva "proprietati" de iarna si ca orice All Season sunt facute sa impace decent ambele sezoane fara sa exceleze in nici unul.

Eu m-am descurcat ok in ultimii aproximativ 4 ani de cand am Dusterul cu modelul de fabrica All Season de la Continental(pe alocuri recunosc, am apelat la 4X4 insa prea putin in toti acesti ani) dar daca ai ocazia normal ca ar fi mai bine sa mergi pe set de vara  + set de iarna(poate chiar cu tot cu jante pentru iarna).

Editat de klaus
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Inteleg ca zici cu anvelope vara plus iarna si jenti separate..noi la fiecare masina din firma si familie avem jenti cu cauciucuri separat. Si avem 5 masini din care 3 dube, inseamna 20 de jenti in total. Dar de exemplu ce iarna a fost si acum( a nins de 2-3 ori) un all season mi se pare mult mai ok.

Plus ca cauciucurile nu se uzeaza doar inbatranesc si le arunci cu 5mm creasta. Daca tot dai 2500 ron pe cauciucuri macar cativa ani nu ai treaba. Ca sa nu vb despre costuri la jentile de 17...

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nu ati inteles voi bine ca au vrut sa spuna aia,deci  Michelin Cross Climate este primul cauciuc de vara  cu certificare/omologare si pentru  iarna.Astea si nu mai stiu care sunt singurele care au pe partea laterala desenul acela cu trei varfuri de munte si in interior fulgul de nea  (3 Peaks Mountain SnowFlake).Daca voi ajunge intr-o zi sa trebuiasca sa schimb actualele CC,urmatoarele vor fi fara discutie Michelin Cross Climate.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Dada, crossclimate este un cauciuc foarte intetesant..bun pe uscat, bun pe sosea umeda , ok pe zapada, pe gheata poti s-a ai orice cauciuc de iarna , acolo trebe grija mare si viteza redusa.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Astazi am primit telefon de la dealer ca numai saptamana viitoare ajunge masina..miercuri s-au joi.. 

Asteptam ?. 

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.



×
×
  • Creează nouă...