Sari la conținut

Intalnirea Nationala A Dusteristilor Din Romania Editia Ix Reloaded, 19-21 Februarie 2016, Targoviste

Postări Recomandate

• Răspunsuri 142
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Prima zi de... IND...   Duster 1,5 dci 4x4 PH1 125 CP + Rulota, PH2-110 CP - Via Tapatalk    

Un film pentru toti... Scuze pentru "profesionalismul" realizarii   Duster 1,5 dci 4x4 PH1 125 CP + Rulota, PH2-110 CP - Via Tapatalk    

Eu postez deocamdata ceea ce cred ca a fost punctul forte al acestei intalniri... o foto desprinsa dintr-o frumoasa filmare

Posted Images

Salutare, ca musafir la prima intalnire Duster vreau sa va precizez ca m-am simtit foarte bine.Nu am putut sa participam la toata distractia dar cu alta ocazie o sa fim mai pregatiti.Am fost o intalnire frumoasa cu oameni de treaba, masini frumoase si voie buna.Sa ne vedem cu bine !

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Stiu ca suna ciudat, ca e inca devreme, dar sper din tot sufletul ca IND X sa nu fie in weekendul 10-12 iunie cand jumulim cocosul galic la Euro. Promit ca va aduc creasta lui daca fixati alt weekend. :)

Trimis de pe al meu Philips I908 folosind Tapatalk

Editat de stefanudrea
Link spre post

intalnirea a fost minunata, participanti, organizatori, evenimente, totul mi-a placut. Vreau sa punctez noutatea actiunilor de sambata (limbo + blind) care, cel putin pentru mine, au facut deliciul acestei intalniri. Felicitari organizatori ! O remarca speciala pentru @danielcojocar care ne-a descris asa de amuzant atunci cand ne-a inmanat premiile / diplomele.

Link spre post

@danielcojocar a mea e singura care a sarit iepureste de spate?! Parca isi ia avant asa ca masinutele alea din desene animate :))) @Lupul foarte calm, se vede si in foto, imi dadea indicatii mai calm chiar decat waze! Echipa de soc impuscase deja 2 premii ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...