Sari la conținut

Cele Mai Bune Becuri Pentru Duster

Cele mai bune becuri pentru Duster  

41 membri au votat

1. 1. Ce brand/model de becuri folositi/recomandati pentru Dusterul vostru?

• Osram Night Breaker Unlimited
    • Osram Cool Blue Intense 4200K
      0
    • Osram Cool Blue Hyper 5000K
      0
    • Osram Silverstar
    • Osram Ultra Life / Original
    • Philips X-Treme Vision 130%
    • Philips White Vision
    • Philips Color Vision (Yellow/Blue/Purple)
      0
    • Philips Vision Plus
    • Philips Eco Vision
      0
    • Philips Diamond Vision 5000K
      0
    • Narva Range Power
      0
    • Narva Range Power Blue/White
      0
    • Narva Standard
    • HID/Xenon Aftermarket
      0
    • Altul (Specific in comentarii)

Postări Recomandate

Eu nu merg cu becurile aprinse ziua prin oras, doar extraurban ca e obligatoriu. In oras le aprind doar dupa apusul soarelui. De o saptamana nu le-am mai aprins ca am mers numai pe lumina si in oras.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 83
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

In seara asta la aproape fix 3 luni a murit un H7 narva contrast+ de pe faza de intalnire. La cati bani a fost setul chiar speram la macar un an. Am sa pun la loc osram stock(9ron parca) si la revede

Tu folosesti proiectoarele de ceata pe post de DRL? Stii ca nu ai voie sa mergi cu ele aprinse daca nu e ceata?

Duster ph3 are a3a lampă stop cu leduri nu cu bec/becuri - nu ai ce înlocui decât tot ansamblul era vreo 70euro

Posted Images

Eu am avut xtreme power..folosite la o skoda.M au tinut cam 5 ani.S.a ars faza mica..fiind H4..Ce pot spune..avand si far de ceata in far cu H3 bluevision sau ceva de genul,mi-au matuit farul..Caldura e prea mare in interiorul farului.La Duster voi pune ori nightbreaker..ori xtreme vision.

Link spre post

Matuirea nu e neapărat de la caldura ci mai degrabă de la lipsa unui coating anti-uv pe sticla becului... Plus ca poa' sa fie serii de faruri ce se matuiesc rapid (statistic).

Link spre post

Eu cand am luat masina (second) avea xenoane aftermarket pe ea (nu stiu detalii exacte nici nu m-a interesat). Le-am dat jos (evident) si am pus ceva Phillips ieftine (vreo 10-15 lei bucata) nu stiu ce model, sincer nu m-a prea interesat, luate din Carrefour parca. Sunt acceptabile noaptea, le am de ~ un an, am vreo 20.000 km facuti cu ele si inca nu s-au ars. Acum cativa ani asa am luat si eu ba Night Breaker ba Blue VIsion ba alte reclame, si majoritatea m-au tinut intre 6 luni si 1 an asa ca mi-a trecut si pun din cele ieftine.

Acum vreo 2 saptamani am vazut la cineva pe un Passat din ~2012 niste becuri cu led care aveau racire activa. Le are de cateva luni, e varianta cu multe leduri, roata roata inclusiv in varf (sa fie vreo 30 de leduri cred), a trebuit sa taie capacelul de plastic din spatele farului ca sa le poata pune dar lumina e peste orice bec de reclama. Farul de pe Passatul asta nu are lupa. El a dat pe ele aproximativ 60 lire pe ambele.

Link spre post
  • 2 months later...

După 16000 km, din care jumătate cu Nightbreaker și jumătate cu Philips Extreme Vision m-am lămurit. Philips luminează mai bine. Și încă nu s-au ars.

Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk

Link spre post

Osram Nightbreaker Unlimited pe toată linia. Țin un an, un an juma', da' mă interesează să văd ca lumea noaptea și le schimb când crapă.

Proiectoarele sunt H3, evident ca mai sus :) îi mulțumesc lui @dtel și pe această cale.

post-1243-0-89053100-1465401113_thumb.jpg

Editat de denon2808
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...