Sari la conținut

Sondaj Potentiale Imbunatatiri Dacia Duster 2

Duster 3  

100 membri au votat

1. 1. Urmatorul Duster (3) ar trebui:

• sa aiba o schimbare radicala de design atat exterior cat si interior
      16
    • sa se faca un face lift cu imbunatatiri semnificative insa sa se pastreze linia actuala
      65
    • sa se faca un face lift cu modificari minimale, actualul model fiind foarte reusit
      15
    • sa nu se schimbe nimic
      4

Postări Recomandate

"...canapea din pasul Tihuta" lolol . Imi pare rau, dar nu ai dreptate. Bancheta din spate, pe care daca o scot din masina sa ceva mi-e frica sa nu-mi fuga vreun caine cu ea in gura, este mai slab facuta ca bancheta de 1300. Avantajul este ca poti s-o impachetezi s-o bagi pe undeva. Sa nu mai zic ca la 1300 aveam cotiera in spate :D Dar cam dupa 1300 au inceput sa se c..e pe ei cu dotarile si s-o urateasca, ca si-a bagat nasul romanul, a disparut si cotiera si presurile alea groase si nici pana la Nova n-au vrut neam sa fie bordul continuat frumos in jos sa fie unit cu consola de la frana de mana. Eu acum nu mai vreau nimic de la ei, mi-e clar ca nu se pricep, probabil ca sunt designeri si ingineri din noile generatii :)

Editat de Negura
  • Like 1
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 152
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Salutare,   Din punctul meu de vedere pe langa ce au zis colegii mei mai sus mi-ar place sa vina din fabrica cu carenaje spate complete si o insonorizare mai buna mai ales pe spate.

Cu siguranta multi dintre noi stiu ce inseamna o janta si o anvelopa de 19" Asadar, sa admiram pozele dar sa ramanem constienti ca asa ceva nu se va intampla vreodata la Duster. Semnalizatoarele inte

Posted Images

• 2 weeks later...

se si strang electric oglinzile si au si semnalizatorul pe ele ;) deci se poate orice. dar probabil costurile sunt compensate acolo de lipsa esp, airbaguri si alte elemente de siguranta.

Link spre post

Și lipsa multor tratamente anti coroziune (a se vedea rugina pe cele vândute în Anglia ce a dus la mutarea producției pentru piața din UK în România).

Trimis de pe al meu Huawei P8 Lite folosind Tapatalk.

Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...