Sari la conținut

Cheie Briceag Pentru Duster

Postări Recomandate

1. BlaueCorsa - IND

2. ToranagaSama - 2 bucati

3. danielcojocar - 2 bucati -IND

4. fnicolau - IND

5. gserban - IND

6. cosminium - Banca

7. mustermann

8. dr_dumi - 1 bucati - IND

9. Alias

10. masiu - IND

11. huskyuk

12. balcanic

13. vally007 - 5 bucati - Banca

14. JDm2006

15. florinEU-2 bucati -Banca

16. Aghidusu - IND

17. Chrysstyann -Banca

18. CDN -1buc -Banca

19. Mustermann, 1 buc. - IND

Mulțumesc

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Editat de mustermann
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 166
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Îmi doream o cheie briceag la Duster. Am căutat un pic pe net, fără a găsi o soluție ce părea a fi funcțională. Cam renunțasem la idee, până când m-am întâlnit cu @Mekkes cu ocazia scurtei sale vizite

Sambata seara am reusit sa ajung si sa iau kiturile. Undeva la 2 oct revin in tara si incep distributia.

Un mic upgrade la cheie E montata de test, nu am gasit o emblema mai mare dar merge si asta

Posted Images

Ieri a ajuns cheia dar surpriza nu functioneaza L Apas pe buton si cheia nu sare din carcasa. Am scos usor ‘limba’ afara si cand apas pe buton aceasta intra inapoi zici ca are comenzile inversate :D I-am scris vanzatorului si cred ca o sa-mi trimita alta, dar va mai trebui sa astept o luna. Asa la prima vedere pare ok dar nu are acei buretei. Va tin la curent

Link spre post

Apas pe buton si cheia nu sare din carcasa. Am scos usor ‘limba’ afara si cand apas pe buton aceasta intra inapoi zici ca are comenzile inversate :D I-am scris vanzatorului si cred ca o sa-mi trimita alta, dar va mai trebui sa astept o luna. Asa la prima vedere pare ok dar nu are acei buretei. Va tin la curent

daca desfaci cheia, vezi ca la butonul ala este un arc. Trebuie doar sa-l asezi cum trebuie. Daca este pe invers cum spui tu, tensionezi arcul in sensul opus

Link spre post

Pentru cei din bucuresti astept o propunere sa ne intalnim pe undeva sa impartim kiturile.

As prefera maine dupamiaza dupa ora 7. Daca nu reusim vorbim in privat si vedem pe unde ne intalnim.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...