Sari la conținut

Tratare Zgarieturi Superficiale


Postări Recomandate

Ce mi-e aventura off-road, ce mi-e mers si parcat prin Bucuresti..

Noroc cu protectiile alea laterale de plastic, ca toate sunt zgariate. Unele chiar in adancime.

 

Poate la anul ma gandesc sa-i fac si eu un detailing complet, interior + polish exterior. Dar pana atunci poarta cu mandrie "semnele de buna purtare" ale celor 2 IND-uri :D

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 1 month later...
  • Răspunsuri 31
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Zile cu activitate crescuta

Top participanti la discutie

Postari populare

pretul ptr polishat se ia si in functie de culoare(culorile inchise costa mai mult),protectia ceramica poate tine 18luni pret de la 200- 600 lei.prodetailing,ingrijireauto

Exista si produse profesionale care duc pana la 2 ani daca sunt aplicate corect. Intentionez sa folosesc CQuart (l-am mai folosit) cat de curand posibil. E mai usor (si bine) cand e masina noua.  

Poti sa-i dai un polish.... da' nu te sfatuiesc sa apelezi la Casco! Acum, nu stiu daca ai si fransiza dar... un polisat profesional (in 3 pasi) costa mai putin de 100 eur (cam 300-350 ron) pentru to

Posted Images

@huskyuk, unii numesc zgarieturile de "buna purtare" de la astfel de plimbari "polish de padure" ;)

 

@abarbu, daca prin eliminare intelegi astupare / ascundere, atunci da, probabil ca se elimina zgarieturile cu autocolant :) daca te referi insa la preventie, atunci eu unul nu stiu ce sa zic... poate ar fi bine sa intrebi pe cineva cum se comporta insa mai ales cum arata treaba dupa ce dai jos autocolantul...

 

Am vazut multi care isi colantau capota pentru a evita ciobiturile de la pietricele. Insa as fi curios de impresii de la cineva care si-a infoliat toata masina, mai ales pe ideea de mai sus... Daca exista deja informatii pe alt topic (care posibil sa imi fi scapat) imi cer scuze si as aprecia un link corespunzator.

Editat de Killer82
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Acum depinde ce vrei sa faci cu masina. Daca nu vede crengi/forestiere, poate e o idee. Daca ajungi cu masina in padure eu zic sa uiti de autocolant, o sa il faci franjuri.

Sincer... din punctul meu de vedere, decat sa dau banii pe autocolant total de calitate, mai bine o revopsesc integral o data la 2-3-4 ani, financiar tot acolo iesi. Mi-a trecut si mie prin minte ideea... si cand am vazut ce preturi sunt pt o folie de calitate mi-a trecut instant. Polish de padure for life! :poke:

 

O sa pun, in schimb, folie transparenta pe aripi si usile spate, in zona in care sar pietrele. Tre' sa revopsesc o usa pe povestea asta mai intai.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 1 year later...

Salut!Ce fel de vopsea este asa numita "vopsea antizgarieturi raptor".Am vazut pe facebook (DUSTER TIME ... More Duster than ever.)o masina vopsita cu asa ceva in partea de jos si ma intereseaza daca o pot folosi sa vopsesc cu ea aripile si usile in zona unde se lipesc badourile ornamentale,dar si pe stalpii usilor.Deocamdata pentru urmele de pietricele de pe bara fata,folosesc un marker cu vopsea luat dintr-un  carrefour din italica cod 96227 bianco ghiaccio.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 1 month later...

Cine imi spune si mie ce fel de mastic este acela de la rotile spate,acela ce are rol de contraaripa,?Si daca pot da cel nou peste cel vechi si cum se procedeaza (adica trebuie degresat cu ceva anume,etc),vreau sa repar niste zgarieturi facute in el de un lemn?

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Poti sa speli bine zona si sa acoperi cu ceva antifon cauciucat (gen teroson) in mai multe straturi cu timp de uscare intre ele, acum fiind rece. Eventual peste antifon poti sa mai dai cu ceara pentru a respinge apa.

Acolo e dat cu mastic de caroserie, grunduit peste, aplicat un antifon si vopsea peste. Deci sa te apuci sa reiei procedura e mai dificil si fara rezultat, pentru ca nu ai unde sa o faci corect.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Din cate am vazut,asa ca fapt divers si ca o simpla observatie,la mine pe partea stg.au dat aiurea rau de tot cu mastic in zona aceea a rotii...in jurul telescopului in locul unde intra in caroserie e lipsa o bucata buna,plus ca acel suport metalic in partea dinspre fata e mai mult vopsit!!! In fine cred ca voi astepta pana merg la revizia de 20 de mii si vad atunci ce spun meseriasii din service.

 

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.



×
×
  • Creează nouă...