Sari la conținut

Postări Recomandate

Salutare,

As dori sa incep o discutie dedicata pentru ceea ce consider ca este viitorul in materie de software/navigatie/medianav -> Android Auto.

Inteleg ca generatiile curente de Medianav ruleaza un Windows embedded iar unele au facilitatea carplay de la Apple.

Mi-as dori ca medianavul de origine sa ruleze o distributie de android, sau macar sa ofere interfatare Android Auto cu telefoanele care ruleaza Android. Consider ca in 3-4 ani ar fi de neconceput ca aceasta varianta sa nu existe, iar producatorii sa insite cu sistemele lor inchise ermetic si cu upgrade-uri contracost la harti.

O sa vina timpul sa lasam puterea serverelor google in bordurile noastre macar prin intermediul telefoanelor daca nu nativ.

 

post-3725-0-34562000-1432944982_thumb.jpg

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 47
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Vin si eu cu o parere pe care multi o vor critica: nu vreau android sau alte jucarele din astea pe nimic din masina... medianavul asa cum e + RVC mi se pare ok (fara menavrus si alte jucarele); de ce?

Cred ca excesul de tehnologie e mai mult o dependenta decat o necesitate. Nu inteleg in ruptul capului, mergand de acasa la serviciu (80% din timpul de utilizare a masinii la fel ca cei mai multi dint

Istoria are tendinta sa se repete...pentru ca...oameni...   „Mult stimate domnule președinte, Viața țării noastre este tulburată de o nouă formă de transport care se numește cale ferată. După cum b

Posted Images

Renault are deja R-Link (bazat pe Android). Probabil ca o sa inlocuiasca Media Nav la urmatorul facelift.

 

Cat despre device-urile Parrot (am un Asteroid Tablet), versiunea de Android este 2.3 si nu au acces la Google Play (folosesc un market propriu). Ca aspect pozitiv, nu este blocata instalarea de apk-uri din alte surse.

Editat de BlaueCorsa
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Sper ca industria auto sa se miste inspre implementarea unui simplu terminal in bord, iar toata procesarea si conexiunea de date sa se faca pe telefon (care e mai usor updatabil). Schema asta e benefica deoarece si telefonul s-ar incarca in timpul asta.

Deja cred ca dezbaterea e incheiata, Google a cam luat fata Apple in ceea ce piveste sistemul de operare, numarul si costul dispozitivelor.

Dar o navigatie de sine statatoare in bord, dependenta doar de semnalul GPS nu e o idee rea.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Eu nu vreau sa las puterea serverele google in bordul meu. Si nici puterea serverelor apple. Si nu le vreau deloc de fapt, sa intre ele asa sa faca chestii fara sa ma intrebe. Si sunt foarte aproape sa renunt de tot la smartphone.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Eu nu vreau sa las puterea serverele google in bordul meu. Si nici puterea serverelor apple. Si nu le vreau deloc de fapt, sa intre ele asa sa faca chestii fara sa ma intrebe. Si sunt foarte aproape sa renunt de tot la smartphone.

 

Istoria are tendinta sa se repete...pentru ca...oameni...

 

„Mult stimate domnule președinte,

Viața țării noastre este tulburată de o nouă formă de transport care se numește cale ferată. După cum bine știți, domnule președinte, căruțele acestea ferate sunt trase, la o amețitoare viteză de 15 mile pe oră (aprox. 24 km/oră), de niște motoare înfricoșătoare care, pe lângă faptul că pun în pericol membrele și chiar viața pasagerilor, sforăie și hohotesc teribil prin liniștita noastră țară, dând foc recoltelor, speriind turmele de vite și îngrozind femeile și copiii. Să mă iertați, domnule președinte, dar nu cred că Dumnezeu a intenționat ca oamenii să călătorească vreodată cu asemenea mașinării și la asemenea viteze ucigătoare”

 

„Vă întreb, domnule, cum ați putea să faceți un vas să navigheze împotriva vântului și a curenților, fără vele, aprinzând un foc de tabără sub punte? Vă rog să mă scuzați, dar sunt un om mult prea ocupat ca să îmi pierd timpul plecând urechea la asemenea inepții” – Napoleon Bonaparte, atunci când a primit planurile lui Robert Fulton pentru construcția primului vas cu aburi comercial. Ulterior, în 1800, același Napoleon Bonaparte îi cerea lui Fulton să creeze primul submarin funcțional, Nautilus.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Da, da, da, smechere :-D Doar ca ma judeci fara sa ma cunosti si presupui ca nici wireless nu am pt ca...iradiere si vrajitorie, cum ai zice tu. Tehnologia este minunata, dar amestecul astora in tot ce tine de viata mea, fara sa ma intrebe, si folosirea datelor culese despre, este altceva si nu-mi place. Nu ai fost atent, am zis "sa renunt la smartphone", asta presupune ca am deja si folosesc de ceva vreme. Lasa, mai putina legare la net n-a omorat pe nimeni :)

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.



×
×
  • Creează nouă...