Sari la conținut

Intalnirea Nationala A Dusteristilor, Editia Ix.

Postări Recomandate

• Răspunsuri 367
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Si o poza de la trialul de azi cu @toranaga ''zburatorul'' ...

Dragi colegi si prieteni.   Datorita unor chestiuni intamplate in ultima vreme (motiv pentru care nici nu am anuntat mai devreme acest eveniment) s-au intamplat ceva modificari in desfasurarea Intal

hai cu inscrierile... pentru mine 4 ani frumosi, cateva amintiri cu noi https://goo.gl/photos/W52m6VyazZ9zKigV6

Posted Images

BINGO!!! Felicitari pentru expunere :)

totusi am impresia ca e ceva putred in Danemarca...

asteptam cu nerabdare IND9 sau 9 reloaded...

poate pana atunci facem o "campenesca" sa ne linistim un pic.

Editat de 44CCI
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Per ansamblu, intalnirea (din perspectiva unuia ce participa pentru prima data la un IND), a fost ok. M-am simtit bine, si mi-a placut sa revad vechi prieteni sau sa leg noi prietenii. Vin doar cu doua mentiuni pentru organizatori (ce m-au afectat si deranjat un pic pe mine in mod direct):

• Traseul standard de trial era accesibil si pentru mine. Panta cea mai dificila o puteam urca, aderenta era destula (am inteles ca cineva chiar a urcat-o in 4x2 cu ESP on)off. ESP-ul a fost oprit iar la urcarea in rampa, rotile au cam rupt aderenta. Altfel pateam ce a patit colegul de timisoara de a trebuit sa fie troliat cativa metri pentru ca ESP-ul taia alimentarea la ruperea de aderenta pe pietris . Corect era sa fim invitati sa incercam daca dorim, si nu sa fim exclusi din start (sau invitati sa facem liniute pe asfalt).
  • De asemenea, corect era ca sambata, la etapa de learning, sa ni se permita accesul pe circuit cu mentiunea de ocolire a celor doua urcari. Sau puteam sa incercam o data sa urcam, daca nu reuseam, dadeam inapoi incet si asta era. Nu sa ni se interzica accesul pe circuit celor cu 4x2.

Cu aceste mentiuni, pe viitor ar fi bine sa va ganditi si la colegii cu 4x2, sau intalnirea sa se numeasca IND 4x4.

Revin cu feeling-ul de final, a fost ok.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...