Sari la conținut

Montare Camera Marsarier

Postări Recomandate

• Răspunsuri 447
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Iaca si pozele, daca mai aveti nevoie de ceva detalii va stau la dispozitie cand ma intorc din oras

Am mai gasit un film foarte explicit cu montarea camerei  

Le-am dat de capat pana la urma:  

Posted Images

Salut si "la multi ani"!

Ma poate ajuta cineva cu o schema electrica pt aceasta camera (8201675481)? Cei din service mi-au dat-o fara schema de montare (doar camera, un cablu cu 4 fire si un alt fir portocaliu).

Din cate vad, la cum e construit cablul, acesta nu este impartit in doua si se pare ca trebuie rutat pina la mufa medianav (4 fire) ... mai am firul portocaliu pe care il banuiesc ca trebuie sa ia semnalul de la tripla spate (pt mers inapoi) si dupa lungimea lui se pare ca merge si acesta pina la media nav ... dar nu vreau sa fac esperimente asa ca o schema electrica m-am ajuta enorm.

Multumesc anticipat!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Schema  am gasit-o intrand pe site-ul http://tech-accessoires.renault.com unde am cautat dupa cod. Pt masina mea conexiunile au fost ca in poza atasata (portocaliu-pozitia3 = semnal mers inapoi iar cele 4 fire de la camera se vad clar unde este surubelnita), daca am gresit cu ceva rog sa fiu corectat pt ca inca nu i-am dat drumul. Intrebarea mea este ... ma poate ajuta cineva sa activez camera fara sa fiu nevoit sa ma duc la o reprezentanta (se poate acest lucru)?

Multumesc!

20190105_130827[1].jpg

Link spre post

Prietene, nu te juca! Nu prea seamănă schemele între ele. Am încercat şi eu.

Ia legătura cu tOrquemada dacă vrei să dormi liniştit. Nu este vorba doar de lagăturile în sine, mai este şi Clip-ul.

Link spre post
On 05/01/2019 at 15:36, dragos1908 said:

Schema  am gasit-o intrand pe site-ul http://tech-accessoires.renault.com unde am cautat dupa cod. Pt masina mea conexiunile au fost ca in poza atasata (portocaliu-pozitia3 = semnal mers inapoi iar cele 4 fire de la camera se vad clar unde este surubelnita), daca am gresit cu ceva rog sa fiu corectat pt ca inca nu i-am dat drumul.

Conexiunile sunt corecte: all good! :) . Din pacate va trebui sa pui un CLIP pe masina pentru activarea camerei spate. 

image.thumb.png.5ccde5c37986c906448d6590bee01e7d.png

Link spre post

Pentru zona Pitești va pot ajuta cu activat camera ( tester) precum și montaj pentru următoarele modele:

Logan2: 2013-2018 (camera+cablaj)

Logan MCV (bandou+camera+cablaj)

Duster 2014-2018 (bandou+camera+cablaj)

Duster 2018 ( bandou+camera+cablaj)

Medianav 2 evo

Medianav 3 evo cu conexiune android

Montaj pe logan face lift+ Duster 1 ( cu modificare rama consola)

Pentru detalii va stau la dispoziție în privat

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...