Sari la conținut

Montare Camera Marsarier


Postări Recomandate

 Buna ziua. Am reusit motaju fizic a navigatiei ,,MEDIANAV EV,, pe Duster  1  rama  adaptoare etc si merge bine adica ruleaza  bine hartile avind din 2018 Q 4  ,  versiune soft  9.11. Nu mergea camera mansalier si video ,desi de unde am cumparat navigatia spunea ca totul are activat ! Nu a  fost asa   ! Am mers la Timisoara  pt activare si a trcut la o versiune de soft superioara adica 9.1.3. A activat camera si cind a  activat  video nu mai mergea camera. Apoi a trcut la o versiune de soft mai inferioara adica  7.0.5. cu acest soft merge si  camera de mansalier si video si harti telefon totu este ok.  Sper ca acest soft versiune mai mica 7.0.5 este  ok fata de ce am avut initial 9.1.1 , Toate cele bune si multumesc !

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 446
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Iaca si pozele, daca mai aveti nevoie de ceva detalii va stau la dispozitie cand ma intorc din oras

Am mai gasit un film foarte explicit cu montarea camerei  

Le-am dat de capat pana la urma:  

Posted Images

Salutare @Garas

Inseamna ca versiunea ta de 9.1.1 cum era facuta nu era din fabrica ci lucrata de cineva si se pare ca nu a stiut ce si cum trebuie facuta. Experienta isi spune cuvantul.

La fel si cel de la Timisoara, dar el a gasit o solutie de mijloc testand, in jos si in sus. De asta eu, la orice unitate o pregatesc pe masa de proba, ii fac si demonstratie ca totul functioneaza.

Nu are nici o treaba versiunea cu functionarea camerei decat daca face ceva el aiurea. Pe de alta parte ce treaba are video cu camera?? Ce pachet ti-a pus de poti vedea video?

Practic la orice noua versiune de firmware/OS iesita se imbuntateste ceva. Nu e vizibil totul, cum ar fi o conectivitate mai buna la bluetooth, sau o receptie mai buna radio, etc.

Tu poti mentine unitatea asa cum e la 7.0.5 fara probleme, daca iti merge bine si nu sesizezi ceva anormal.

Daca ai probleme putem vorbi si te pot ajuta.

Editat de Neek
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Asa este a incercat mult timp toate variantele pina ia dat de cap cit de cit . Despre versiunea video nu stiu sa zic , doar ca o activez di coltu drept al ecranului linga unde apare temp  ,acolo este o iconita in forma de telefon . cind o apas apare pe ecran mai multe icoane ex, video colculator , igo8,culori etc  Selectez video si apare de pe stic toate melodile mp3 si cele video,pe care selectez  si merge.   Multumes pt raspuns .tel meu 0745602329.

 

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

NU RECOMAND sa mai mergi la persoana respectiva. Efectiv, din ce ai povestit tu, a mers pe varianta "schimbam pana merge". Si ai avut noroc sa mearga ceva. Data viitoare, e posibil sa ramai cu navigatia blocata - "Connect Diag tool". Ca ajutor, poti cere o recomandare aici sau pe forumul vecin, dupa care te decizi

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

  Da deocamdata , nu  mai fac nimic ramin asa cum este . Voi vedea pe mai tirziu ce si cum  ! Adevarat ca in zona mea nu am gasit pe cineva care se pricepe cu adevarat la  MEDIANAV  , inportant ca  mai merge   !  Multumesc tuturor  , si  ,, DRUMURI  BUNE " !

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

@Garas cred ca folosesti tot o versiune de Super Mod din cate spui. Te sun cand voi ajunge si eu acasa si iti explic ce si cum.

@Midnighte eu consider ca nu trebuie sa speriem oamenii cu exemple rele. Fiecare vrea sa invete, ca nu trebuie pe lucrul altuia e altceva. "Connect Diag Tool" de regula nu apare la upgrade-uri, doar la cine se joaca in MICOM fara sa stie ce face. Dar si acesta se rezolva.

Dar la fel de bine in timpul unui upgrade se poate bloca si e altceva. Poate fi si vina unitatii la un moment dat. Ideea e sa fii pregatit sa rezolvi orice problema. Asta e important si inseamna experienta. Fara modestie acum, eu m-am jucat cu unitatile astea in diverse moduri, aplicand totate patch-urile posibile, modificand si testand orice mi-a trecut prin cap si cred ca stiu cu ce se "mananca". Pana acum cu toate testele facute de mine, nu mi sa intamplat niciodata sa intru in "connect diag tool", dar blocaje am vazut destule. Multumesc unui coleg ce mi-a donat o unitate MN1 ce nu aveam pe atunci si m-am putut juca astfel cu ambele tipuri. Acum caut si o unitate tip nou Linux sa pot face tot ce vreau eu..

Unde mai pui ca nu oricui ii e la indemana sa faca un drum jumatate de tara, cum e si cazul lui.

Oricum fiecare face ce doreste si o face pe pielea lui.

Editat de Neek
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.



×
×
  • Creează nouă...