Sari la conținut

Montare Camera Marsarier


Postări Recomandate

Stef, eu zic ca vad mai mult decat atunci cand am o masina fix in spate care nu se vede in retrovizoare ? daca e sa o sparga, o sparg ei si pe degeaba ?

 

Trimis de pe al meu Orange Neva 80 folosind Tapatalk

 

 

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 437
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Iaca si pozele, daca mai aveti nevoie de ceva detalii va stau la dispozitie cand ma intorc din oras

Am mai gasit un film foarte explicit cu montarea camerei  

Le-am dat de capat pana la urma:  

Posted Images

Felicitari pentru realizare, interesanta varianta si inovativa totodata.

Ma gandesc si eu la o varianta asemanatoare care sa aiba si facilitatea de camera de supraveghere cum spunea colegul Stef13.

Pana acum am gasit asta: http://www.xenon-store.ro/Camera-auto-de-interior-cu-infrarosu-12V---24V-C40

Ce ma nelinisteste este unghiul de doar 120 de grade pe care-l poate acoperi camera.

Rezista la variatii de temperatura, are indicele de protectie IP67 din decalatia comerciantului. Functionarea camerei in regim permanent este o facilitate importanta din punctul meu de vedere, cu toate ca nu scrie nimic de genul asta in detaliile de functionare specificate de comerciant.

Amplasarea acestei camere in zona curatire (spalare) a stergatorului este esentiala din punctul meu de vedere. Am vazut ca ai montat-o intr-o laterala.

Cum ai realizat prinderea?

Eu am geamul de la haion foliat si din acest motiv intentionez sa montez o asemenea camera in interior.

Am analizat toate posibilitatile de montare a camerei in exterior in zona numarului de inmatriculare, dar toate au cazut deoarece acea zona este expusa particulelor de noroi antrenate de rotile mele si rotile altora.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Stiu acest lucru, este necesar un cablu RCA si un monitor.

Monitorul poate fi folosit si in alte scopuri. Un monitor pe care sa poti urmari ceva in mod lejer ar trebui sa fie cu o diagonala de 5 sau chiar 7 inch.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Probabil ca ai vrut sa spui doua holzsuruburi.

Daca vei vrea sa schimbi locul camerei vei ramane cu niste urme in tapiterie.

Ma gandesc la o soutie mai eleganta, o prindere magnetica. La momentul oportun voi vedea ce solutie imi va parea mai favorabila.

Ce deschidere, ce unghi acopera camera pe care ai montat-o?

Cele cu deschidere mai mare de genul: http://www.upcar.ro/camera-de-mers-inapoi-pyle-plcm24ir-cu-scala-distanta-1731.html?click_code=d5bccb5ae3058e48fdb19551959b113c

Deci 170 de grade ar fi cea mai preferata din punctul meu de vedere. Nu am gasit insa specificatia de functionare in regim continuu.

La mers in marsarier, pana la ce distanta poti sa te apropii de un obstacol (un gard, o masina, o bordura) si sa ai totodata controlul vizual?

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Da, din alea, si nu raman urme ca am repozitionat camera deja ? e webcam, cred ca mai mult de 120 de grade nu are. Mai tarziu poate o sa instalez una cu monitor. Inca nu stiu unde sa-l amplasez, sau ma bate gandul si la un dvd 1 din.

 

Trimis de pe al meu Orange Neva 80 folosind Tapatalk

 

 

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.



  • Susține forumul

    Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

    și vei susține forumul.

    Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

    De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere.

  • Inregistrare/Autentificare

    Pentru a putea posta, te rugam sa te inregistrezi / autentifici.

  • ForumDuster.ro pe Facebook

  • Topicuri

  • Postări

    • Eu am cerut.o la predarea masinii.E o hârtie A4.
    • Intervalele si ce se schimba/verifica la revizii exista in fisa de intretinere pe care o primesti la cumparare. Cred ca poti sa ceri o fisa de la dealer inainte.
    • Pentru ca in curand se va face un an de cand ma dau cu Portocala Turbata, mi s-a parut momentul potrivit sa postez o statistica pentru pasionati.  Si avem asa: RCA pe un an B8, "decat" 1022 lei, CASCO 548 euro (2740 lei), ambele la Omniasig. In anul care a trecut am ars dupa bonurile de benzina 1406,25 litri de zeama de dinozaur, la un cost modic de 9979,66 lei. Raportat la cei 16900 km parcursi rezulta un consum mediu anual de 8,32 la suta de kilometri parcursi. Mi se pare decent, raportat la puterea motorului si la aerodinamica tip caramida. Dupa cum am mai spus, in momentele respective, comportamentul masinii in afara asfaltului e mai mult decat onorabil si stiu sigur ca poate mult mai mult decat sunt eu capabil sa cer de la ea. Motorul mi se pare in continuare cireasa de pe tort, silentios, rafinat, iar felul in care trage in sarcina este incredibil. Scaunele, chestia care mi s-a parut cel mai aiurea dupa ce am luat masina si imi amintesc ca la primul drum lung ma durea groaznic genunchiul drept si spatarul scaunului parea ca in loc sa ma sustina ma impunge... Din fericire ne-am impacat exact la timp pentru tura pe care am facut-o 6 luni mai tarziu prin Europa, in care n-am avut probleme nici dupa 600 km condusi intr-o zi. Despre comportamentul transmisiei integrale a masinii in off-road pot doar sa spun ca mi sa parut mai mult decat capabila pentru ce am cerut eu de la ea. Adica indiferent de coclaurile, dealurile sau noroaiele in care am bagat-o, a fost in stare sa ma scoata fara prea mare deranj ... Nemultumiri dupa un an, sunt putine, iar cele care sunt se leaga de comportamentul timoneriei, ambreiajului, transmisiei, (nu m-am prins inca care din cele trei e de vina) in situatii de condus "sportiv" cu schimbari rapide si agresive de trepte. Am avut o perioada destul de lunga dupa cumparare, cand mi se parea ca nu mai stiu sa conduc si aproape fiecare schimb de treapta era insotit de o smucitura!  Dupa multa lectura on-line am inteles ca nu sunt chiar prostul clasei la condus si ca mai sunt si altii care experimenteaza aceeasi problema!  Pana la urma am inteles cum "vrea" Dusterica sa fie condus si am facut pace! Iar acum ma bucur de el in fiecare zi chiar si in aglomeratia nebuna a Bucurestiului.
    • Salut. Știe cineva să îmi spună unde găsesc intervalul de revizii în garanție și ce anume se face? Am descarcat manualul dar nu am găsit ce caut. Încerc să îmi dau seama dacă e mai convenabil cu rate și totul inclus 5 ani.
×
×
  • Creează nouă...