Sari la conținut

Tractorasul Duster

Postări Recomandate

• 3 months later...
  • Răspunsuri 546
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

No, buna ziua sa aveti ! Ieri dupa masa am ridicat masina. Deocamdata masina are la activ doar 110 km din care cca 100 sunt ai mei. In acesti km parcursi vreau sa va spun ca, desi am avut oarece emot

Taraaaammm.. ! Sper sa va placa ce a iesit, prieteni. Si daca aici, pentru a putea incarca, trebuie sa reduc mult de fiecare data dimensiunea pozelor, celor interesati sa le vada/descarce la dimensi

A fost ultima zi permisa traficului liber pe Transfagarasan. Natura in flacari. Soare, cald si peisaje de vis..O poza aici doar asa de pohta Restul le gasiti accesand linkul oferit   https://www.f

Posted Images

• 1 month later...

Salut, prieteni! Ma zbucium de doua zile sa aflu o mica chichitza legata de utilizarea MediaNav-ului. Am un mobil Android (Sony Xperia). Separat de el mai am un Symbian (Nokia N97mini) care, desi are niste ani, e in stare foarte OK si, fiindu-mi drag si ca sa nu il oropsesc, am decis sa il tin ca si telefon al masinii. Conectarea bluetooth e brici si pe partea de comunicatii, cu ambele, no problem. Am remarcat faptul ca, alegand optiunea "BT" pentru a reda eventuale melodii stocate pe telul Symbian, MediaNav-ul nu detecteaza niciuna desi ele sunt atat pe card cat si in telefon. In schimb, daca il conectez la Android apar toate muzichiile existente (inclusiv melodiile sonerie cu care a venit telefonul). AM cautat pe forum eventuale topicuri legate de asta si nu am gasit decat ca MediaNavul ar avea Windos CE instalat si inca ceva soft de la LG. Stiu ca pot utiliza pentru muzica si un stick USB dar vroiam sa stiu daca cineva a remarcat ce am descris eu si daca a dibuit o rezolvare/explicatie. :)

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ca un "workaround"... ar trebui sa mearga daca ai facut "pair" - daca dai "play" din telefon sa se auda direct in masina via Bluetooth.

Insa nu stiu daca o sa mearga ce vrei tu -nu cred ca stie Nokia ala vechi sa ii dea MediaNav-ului access full via Bluetooth la file systemul din telefon.

Link spre post

Cred ca si Bluetooth-ul asta vine pe versiuni, era 2.0, apoi 3.0... cred ca s-a ajuns si la 4... la imperechere se stabileste ce functii anume se activeaza. Probabil de aia la tine nu il detecteaza cu toate functiile. Interesant cum a zis colegul, sa incerci invers, de pe telefon sa dai PLAY - sa vezi de vede intr-adevar pe MediaNav ca pe un output device (separat de microfon extern).

Editat de i96nds
Link spre post

Multumesc pentru sugestii. Cam la explicatiile astea m-am gandit si eu dar..am vrut sa mai cer si alte pareri. Solutia aia cu redarea comandata din telefon nu ma coafeaza pentru ca m-ar deranja si mi-ar distrage atentia de la condus. Mi-am luat un flash drive SB de 32 GB foarte discret (http://www.altex.ro/usb-flash-samsung-drive-fit-muf-32bb-32gb-alb) si voi reda muzichie destula de pe ala. Exista si capacitati de 64 si 128 de GB dar 32 imi sunt suficienti. L-am ales si pentru ca desi e USB 3.0 e compatibil si cu 2.0 si nu se incalzeste la utilizare intensiva. Plus vine cu o serie de protectii (specificate in descrierea sa disponibila pe net) :)

Link spre post

Cauta modelul telefonului pe gsmarena.com si vezi daca la bluetooth are trecut si AD2P ( posibilitatea de a reda muzica prin bluetooth). Modele vechi nu prea au asa ceva.

Trimis de pe al meu SM-N9005 folosind Tapatalk

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...