Sari la conținut

Poll Pentru Desfasurare Ind Ix


  

43 membri au votat

  1. 1. Unde doriti sa se desfasoare IND IX in perioada 19-21 Iunie 2015

    • Zona Dobrogea - Litoral
      19
    • Zona Baraj - Lac Acumulare Vidraru
      24


Postări Recomandate

Eu am votat Dobrogea - pentru simplul fapt ca e complet altceva fata de ce a fost pana acum.

Intalnirea dusteristilor s-a transformat in intalnirea la munte cu masina (nu ca e ceva in neregula cu asta - dar s-a tot facut pana acum).

Cum ar fi sa stam la malul marii la o bere la un foc de tabara + muzica in surdina sau la un peste pe gratar la o cherhana.

Ar fi muult mai faina o iesire din cotidianul munte (musai sa fie si off-road).

Cautati pe net Vadu sau Gura portitei sa vedeti cat e de frumos.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 92
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Si eu as vota orice insa in acea perioada iar voi lipsi, motivat. Voi fi tata pentru a doua oara. Nu stiu cum se intampla ca de cand am fost la IND Bran, la celelalte intalniri, ba eram la mare, ba

Dobrogea, zona litoral ar fi interesant de iesit in primavara - toamna, zic eu. In mijlocul lui iunie, s-ar putea sa ne dorim sa fim la racoarea muntelui. Riscul de temperaturi in jur de 40 e maricel.

Votez Vidraru pentru ca eu personal iubesc muntele si nu ma impac cu temperaturi ridicate vara la mare. In plus cred ca sunt sanse mai mari sa avem mai multi participanti din toate colturile tarii dac

Posted Images

La Vadu e rezervatie naturala. Sunt cateva drumuri destul de off-road care sunt deschise circulatiei rutiere, dar daca ne abatem mai mult prin salbaticie nu e ok. Ne trebuie autorizatie de circulatie de la ministerul mediului fiecaruia.

La Gura Portitei arata cam asa:

  • Like 3
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

ar fi interesant de vazut daca se poate face un traseu interesant prin zona Deltei. Acum nu stiu care sunt zonele cu protectie integrala.

 

Eu as fi interesat sa merg pana la gura portitei si cu ocazia altor iesiri chiar si in cazul unor taxe mai mari de 100 de lei cat e specificat acolo daca se trece prin alte zone protejate.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Accesul cu autovehicule in Rezervatia Biosferei Delta Dunarii

 

Se face in baza unui permis de acces pentru autovehicule, ce este conditionat de plata unui tarif in valoare de 100,00 lei/autovehicul/an, respectiv 10,00 lei/autovehicul/zi. . Incasarea tarifelor pentru accesul cu cu autovehicule pe teritoriul Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii se face la sediul Administratiei Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii conform urmatorului program: Luni - Vineri: 08.00 – 16.00.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Eu am fost recent in Delta si din ce am vazut echilibrul e fragil acolo. Parerea mea ca un IND cu atatea masini acolo ar fi ... "nepotrivit" si pentru natura si pentru organizatori si marca. Toata lumea ar arata cu degetul ( chiar daca nu ar fi cazul) ca uite la astia au venit sa strice natura.

O iesire sau mai multe iesiri in zona cu un numar rezonabil de masini e mai discreta si mai putin "modelatoare" a reliefului.

  • Like 3
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.



×
×
  • Creează nouă...