Sari la conținut

Postări Recomandate

Pai și chinezariile au android, 4.2.2 chiar. Important e sa aibe net, sa pot sa îmi bag eu ce muzica sau radio online doresc..

 

Sent from my Nexus 4

Văd că ești cu Nexus 4...

Unitățile de care zic eu îți arată ecranul telefonului cu o parte din aplicații. Posibil toate, nu știu exact dacă sunt limitate. Cumva folosești displayul unității multimedia de pe masina să controlezi smartphone-ul. Să zic așa într-un mod mai simplu. Sunt apărute de anul trecut unele și abia lansate acum cele cu ambele sisteme iOS + Android pe aceeași unitate. Nu e același aparat ce rulează Android și atât.

Astfel vei avea ultimul sistem de operare cu ultimele hărți actualizate la dispoziția ta. Plus multimedia ce ai pe telefon. Sau radio online. Sau conectezi prin HDMI o altă sursă multimedia externă.

În felul ăsta nu depinzi de un Android învechit, cu bug-uri sau alte probleme pe care nu le afli la prima vedere când ești încântat de astfel de aparat.

În caz că vrei să folosești un SIM de date dedicat, în cazul în care nu ai date la operatorul la care ai abonament doar de voce, cumperi un mic modem 3G prin care dai internet la orice oră la minimum 5 dispozitive mobile, depinzând de model. Modem de buzunar pe bateria proprie sau alimentat la USB prin adaptor atâta timp cat ești in mașină (sau acasă).

Să nu mai zic de Voice Assistent (Android) sau Siri (iOS). Sau posibilitatea conectării inclusiv a unei camere de filmat frontale in cazul unora dintre sisteme.

Baftă!

PS: Există deja montat modelul de anul trecut Pioneer AVIC-F60DAB pe Duster in Germania. Nu reușesc să pun poza momentan dar se găsește topicul cu o căutare pe Google.

Direct de la Hyundai:

http://youtu.be/v0jgUwXHIWg

 

 

 

Sent from my... heart.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 528
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

La Duster dec 2022 microfonul se afla deasupra parasolarului  , chiar daca in manual scrie ca e la oglinda ,la oglinda a ramas doar senzorul de temperatura .

Ai mare grijă  cu MN4, nu există ceva aşa simplu ca totalcommader, Recomandarea este să mergi la cineva cunoscut ( sau măcar de încredere ) adică să stie ce are de făcut,... Vorbim de linux, sw 9

@foxbat@MephystoEscobar Da au aparut cele de la iGO Navteq HERE 2021.Q2 si respectam regulamentul. Informatii mai multe in privat.  

Posted Images

@dr_dumi tind sa-i dau foarte mare dreptate colegului @danielcojocar , mai ales cand mergi o zi intreaga prin Bucuresti cu traficul salbatic de aici... numai de stat cu ochii in display nu-ti mai arde; iar la drum lung am constatat ca nici sistemul audio nu-l folosesc decat dat incet in surdina pt ca prefer sa aud CB-ul sa stiu ce-i pe drum; plus de asta la drumuri lungi volumul ridicat deranjaza pe cei care mai sunt in masina

 

Ceea ce vrei tu de fapt se rezolva cu medi@skin (mai putin faza cu netul, dar avand in vedere ca pe device este windows CE, eu personal ma abtin la maxim sa scot asa ceva in internet - de putut se poate, exista optiune in control panelul din windowsul ala sa-i faci un "dialup connection" printr-un stick 3g detectat ca modem serial)

 

Medi@skin ofera toate functiile pe care le vrei tu (vreo doua sisteme de navigatie, mi se pare ca poti pune si tomtom/navigon pe el, player video si audio + alte programe care iti merg pe winCE)

 

Inseamna ca ai cam irosit niste timp si bani pe sistemul audio ce l-ai pus in masina daca tu asculti doar in surdina sa nu-i deranjezi pe cei care iti sunt alaturi, cam asta inteleg eu. Bani aruncati..

Nu e vorba de stat cu ochii in display-ul ala, e vorba de a avea posibilitatea sa aleg ce continut sa ascult. Trebuie investigat ce-a pus colegul Catalin ca arata misto, pana la urma Parrot si ce marci mai sunt acolo sunt mult peste MediaNav-ul care vine echipat pe masinile noastre.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

1. topicul este despre medianav , nu parrot :)

2. un sunet de calitate nu inseamna sa asculti cu volumul dat pana iti zboara creierii; eu am pus sistemul ala pentru calitate, motiv pentru care nici nu m-am dus mai sus de 60W per canal

3. daca ar fi sa judec prin ce-ai zis tu mai sus, daca aveai astfel de asteptari de la un sistem multimedia, trebuia sa te gandesti dinainte sa optezi pentru medianav; ca sa te citez, bani aruncati :)

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

1. medianav nu imi satisface toate nevoile deci caut alternative. Interfata la medianav, modul cum arata harta aia cand cauti o adresa, arata oribil, pana si la Nokia N95 de acum 100 de ani arata mai bine. Mi se pare foarte smecher Parrot-ul ala disponibil atat pt Android cat si pt iOs, pacat ca inca nu a aparut.

2. fiecare dintre noi percepe diferit sunetul, daca ar fi sa ascult in surdina, nu as schimba sonorizarea la masina, daca tot ascult muzica la volum minim.

3. era singura masina cu scaune incalzite, care se intampla sa aibe si medianav.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Integratul de putere din medianav e un TDF8546.

 

Spre deosebire de noi ăștia cu Logan II, care nu am beneficiat de informați pe partea de Medianav, voi ăștia cu Duster ph2 ați avut 1 an în care ați putut culege informații despre Medianav, și totuși l-ați comandat de ce? Acum nu e bun, că nu face floricele.

Prețul de listă e 649euro + tva, iar Dacia îl dă cu 300e.

 

Partea cu 3g e în teste pentru noua versiune Menavrus,(da știu e nasol că nu e gratis), iar stick 3g ca modem serial e cam greu, arhitectură MIPS, drivere lipsă etc.

 

Niște poze de când am root-at medianav-ul fw 3.0.5

 

http://www21.zippysh...27NEJ/file.html

 

http://www21.zippysh...3Nowy/file.html

Editat de t0rquemada
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Deci... in concluzie... Medianav-ul e nasol, ca-i amplasat jos, ca nu-ti da posibilitatea sa faci ce vrei cu el, ca nu-ti da posibilitatea sa navighezi pe net...

Cu toate aste eu consider Medianav-ul o jucarie care este TOTAL satisfacatoare tinand cont ca eu... de obicei, atunci cand stau in masina sunt preocupat sa conduc si... sa am ochii pe suprafata vitrata iar urechile pe-afara.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ce cablu ati folosit pentru semnal camera si alimentare pana la medianav? Camera se poate alimenta si pe becul de retur dar daca alimentarea se ia de pe medianav, beneficiem de cele 5secunde dupa decuplarea din R. As folosi un cablu neecranat cu 4 fire, din cel pentru alarma daca stiti.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Ce cablu ati folosit pentru semnal camera si alimentare pana la medianav? Camera se poate alimenta si pe becul de retur dar daca alimentarea se ia de pe medianav, beneficiem de cele 5secunde dupa decuplarea din R. As folosi un cablu neecranat cu 4 fire, din cel pentru alarma daca stiti.

in cazul meu am folosit cablul cu care a venit camera (5metri) care este un cablu ecranat cu 2 fire + tresa; nu am pastrat conectorii originali (rca+jack alimentare)

 

pozarea am facut-o pe langa cablajul de la lampile de nr , apoi prin plafon si am coborat cu el prin masca de plastic a stalpului stanga fata

 

recomand cablu ecranat totusi, vezi ca exista cablu de alarma cu tresa, insa in 99% din cazuri, camera va veni cu cablu cu tot

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Mak changed the title to Medianav radio dab
  • Mak pinned this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.



  • Susține forumul

    Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

    și vei susține forumul.

    Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

    De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere.

  • Inregistrare/Autentificare

    Pentru a putea posta, te rugam sa te inregistrezi / autentifici.

  • ForumDuster.ro pe Facebook

  • Topicuri

  • Postări

    • Eu am cerut.o la predarea masinii.E o hârtie A4.
    • Intervalele si ce se schimba/verifica la revizii exista in fisa de intretinere pe care o primesti la cumparare. Cred ca poti sa ceri o fisa de la dealer inainte.
    • Pentru ca in curand se va face un an de cand ma dau cu Portocala Turbata, mi s-a parut momentul potrivit sa postez o statistica pentru pasionati.  Si avem asa: RCA pe un an B8, "decat" 1022 lei, CASCO 548 euro (2740 lei), ambele la Omniasig. In anul care a trecut am ars dupa bonurile de benzina 1406,25 litri de zeama de dinozaur, la un cost modic de 9979,66 lei. Raportat la cei 16900 km parcursi rezulta un consum mediu anual de 8,32 la suta de kilometri parcursi. Mi se pare decent, raportat la puterea motorului si la aerodinamica tip caramida. Dupa cum am mai spus, in momentele respective, comportamentul masinii in afara asfaltului e mai mult decat onorabil si stiu sigur ca poate mult mai mult decat sunt eu capabil sa cer de la ea. Motorul mi se pare in continuare cireasa de pe tort, silentios, rafinat, iar felul in care trage in sarcina este incredibil. Scaunele, chestia care mi s-a parut cel mai aiurea dupa ce am luat masina si imi amintesc ca la primul drum lung ma durea groaznic genunchiul drept si spatarul scaunului parea ca in loc sa ma sustina ma impunge... Din fericire ne-am impacat exact la timp pentru tura pe care am facut-o 6 luni mai tarziu prin Europa, in care n-am avut probleme nici dupa 600 km condusi intr-o zi. Despre comportamentul transmisiei integrale a masinii in off-road pot doar sa spun ca mi sa parut mai mult decat capabila pentru ce am cerut eu de la ea. Adica indiferent de coclaurile, dealurile sau noroaiele in care am bagat-o, a fost in stare sa ma scoata fara prea mare deranj ... Nemultumiri dupa un an, sunt putine, iar cele care sunt se leaga de comportamentul timoneriei, ambreiajului, transmisiei, (nu m-am prins inca care din cele trei e de vina) in situatii de condus "sportiv" cu schimbari rapide si agresive de trepte. Am avut o perioada destul de lunga dupa cumparare, cand mi se parea ca nu mai stiu sa conduc si aproape fiecare schimb de treapta era insotit de o smucitura!  Dupa multa lectura on-line am inteles ca nu sunt chiar prostul clasei la condus si ca mai sunt si altii care experimenteaza aceeasi problema!  Pana la urma am inteles cum "vrea" Dusterica sa fie condus si am facut pace! Iar acum ma bucur de el in fiecare zi chiar si in aglomeratia nebuna a Bucurestiului.
    • Salut. Știe cineva să îmi spună unde găsesc intervalul de revizii în garanție și ce anume se face? Am descarcat manualul dar nu am găsit ce caut. Încerc să îmi dau seama dacă e mai convenabil cu rate și totul inclus 5 ani.
×
×
  • Creează nouă...