Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 163
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Astazi le am montat Parca da alt look prafosului   Trimis de pe al meu LG-D405 folosind Tapatalk    

Au 11.2 kg   Trimis de pe al meu LG-D405 folosind Tapatalk    

Posted Images

M-am exprimat gresit. Am vrut sa spun ca depinde si de modelul jantelor de aliaj. Dupa cum se vede ma sus, discutiile sunt impartite. Si ca paranteza, cand am cumparat masina erau 4 modele de jante de aliaj, care nu semanau absolut deloc intre ele. Toate cu sigla Dacia pe ele

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 2 weeks later...

Salut, am gasit un model de jante stilizate aftermarket de la Alcar. Stie cineva ceva de ele? Eu am jante stilizate dacia pe masina, dar mai vreau un set pt pneurile de vara si ma gandeam initial la jante de aliaj, dar le-am gasit pe acestea. Sunt si mai ieftine decat cele de aliaj

http://www.emag.ro/janta-hybrid-alcar-dacia-duster-6-5x16-5x114-3-50-60-1-130402/pd/DKNBZYBBM/

Link spre post

Jantele astea imi par decente. Pretul e destul de bun.

Totusi dupa cum am zis acu ceva vreme, am ales pt iarna cele ca rezerva stock. Tocmai pe considerentul ca nu vreau batai de cap daca se intampla ceva. Dupa ce le-am luat am constatat ca sunt destul de groase "in carne" (1.5x aproape 2x fata de jantele de turisme), par destul de rezistente pt activitati "regular".

Dar astea "stilizate" sincer nu stiu cat de usor se repara.

Eu mai degraba ma gandeam ca una de-aia cum am luat costa 150 lei, deci o inlocuiesc relativ ieftin. Indreptatul la o janta de aliaj e tot cam acolo... am platit deja destul la Megane... la cele de aliaj ce ma gandesc ca se poate intampla e ca la frig sa devina mai casante, insa e posibil sa fie si ceva "mit urban".

Link spre post

Intamplator am fost azi la Norauto Berceni pt alte lucruri si le-am vazut si in realitate. Dupa parerea mea sunt mai "aratoase" decat cele stilzate din fabrica.

Exista si pt Logan si pt Duster insa cele pt Duster au si un capac de plastic similar celor originale...

Cat costau acolo cele pt Duster?

Link spre post

Inviu nitel topicu, parca sa zic ca am vazut pe alt topic ceva legat de asta, dar parca tin minte ca totusi era legat de jantele de aliaj. In fine, intreb aici, nu cred ca strica sa fie mentionat. Daca acum am jantele stilizate din otel si o le pun pe astea de tabla, http://www.vadrexim....er-kfz-220.html, imi trebuie alte prezoane ? Banuiesc ca rezerva este de tabla, sa mor daca am umblat vreodata la ea :) deci teoretic ar fi ca astea din link, adica nu ar trebui alte prezoane.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...