Sari la conținut

Postări Recomandate

Cu zapada in sine nu ma astept sa fie probleme.

Mai degraba cu amestec de-ala de "mulci" - zapada topita cu noroi + antiderapant ma astept sa se manifeste problema.

Acolo ar conta mult sa poti curata janta fara prea mari probleme (adica la orice spalatorie ideal).

Dar, daca zici ca n-ai avut greturi, poate e o grija nefondata in utilizare normala...

later edit - pentru ca ma intreba colegul @SinSonny de capacele dintre prezoane...

Am vazut ca vinde colegul @planetara aici: http://forumduster.ro/topic/589-vand-cateva-piese-duster/page__st__516#entry44662

Editat de Killer82
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 163
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Astazi le am montat Parca da alt look prafosului   Trimis de pe al meu LG-D405 folosind Tapatalk    

Au 11.2 kg   Trimis de pe al meu LG-D405 folosind Tapatalk    

Posted Images

@Killer82 stiu la ce te referi dar si la jantele din tabla ti se poate intampla. Am patit-o eu acum 2 ierni trepida masina la 80 de zici ca s-a dus directia, pana nu am oprit la un service sa o curat nu am scapat si nici atunci,m abia dupa ce am fortat-o pana pe la 120 nu am scapat de gheata. Asa ca inca ma mai gandesc... oricum cele stilizate le pastram pentru vara! :). Mersi stiam ca are @planetara, ma gandeam ca asa le-ai luat tu. Ceva de genul am eu acum si ma gandeam sa le fac negre...

@laptiucu pot fi diferente binenteles mai ales la calitatea materialelor, la modul cum a fost tratat si binenteles la vopsea

post-3587-0-35798800-1446500032_thumb.jpg

Link spre post

Jantele stilizate de otel au in interior un sant destul de adanc. Daca masina intra in noroi adanc este necesara curatarea cu atentie a lor la spalatorie pt a elimina toate depunerile, altfel masina va trepida mai mult sau mai putin dupa caz.

Consider ca acesta este un aspect de luat in calcul pt cei care se baga prin noroaie/zapada mare si uda.

Link spre post

Confirm si eu cele de mai sus.

Am patit-o si cu zapada care s-a depus pe acel sant, si cu noroi. Trepida masina ca nebuna.

As da oricand jantele stilizate argintii pe unele de tabla negre simple. Daca sunt amatori... :) (Sau mai bine zis ne-amatori de off-road si nameti)

Link spre post
Ganditi-va totusi ca cele stilizate sunt mai rezistente decat cele simple de tabla.

Asta ar trebui lamurit. Sunt unele mai "moi" decat altele. Vad ca multi intreaba chestia asta dar nimeni nu raspunde.

Trimis de pe al meu Philips I908 folosind Tapatalk

Link spre post

Asta ar trebui lamurit. Sunt unele mai "moi" decat altele. Vad ca multi intreaba chestia asta dar nimeni nu raspunde.

Trimis de pe al meu Philips I908 folosind Tapatalk

Scuzati parerea, dar dupa mine asta e o mare vrajeala. Poti gasi mai moi daca te duci si iei toate ieftinelile. Daca iei jante de origine trebuie sa fie toate la fel. Tin minte ca, pe vremea cand aveam Logan si am fost sa-mi iau jante de tabla pt rotile de iarna, se gaseau si jante de uzina mai scumpe, si jante facute de diverse srl-uri, mai ieftine. Nu am avut atunci incredere in cele ieftine. :) Si cand te duci sa cauti piese de schimb la fel, gasesti aftermarket, de la diversi producatori si mai scumpe, si foarte ieftine si ceva intermediar ca pret. Daca te calicesti, normal ca nimeresti unele mai "moi". :)

Si ca sa intaresc ceea ce am spus in postul anterior, cele stilizate sunt din otel, astea de tabla sunt..... de tabla.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...