Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 28
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

http://www.dailymail.co.uk/money/cars/article-2782443/Dacia-popular-Jaguar-UK-sales-budget-brand-outstrip-2013-already.html

Iată că am fost prins, n-am mai intrat de o veșnicie pe forum , și acum descopăr cu plăcere că s-a discutat inclusiv de Dusterele de pe meleagurile englezești. Pentru cei curioși, am studiat deseori Dusterul de aici, atât în reprezentanță cât și pe stradă, și concluzia este că tot al nostru e mai bun :D.

 

Ca să nu fiu pe lângă subiect, Dusterul de aici, fabricat în India, avea dinainte multe din lucrurile de pe facelift: MediaNav, capacul acela dur la portbagaj, butoane pentru geamuri puse pe uși, etc. Bordul la modelul lor vechi e cam același ca pe facelift, numai că au ales să păstreze tipul de plastic care era pe Duster Ph1 în România, și să îl modeleze cum îl cunoaștem noi pe Ph2.

 

Conform unui articol pe care îl citisem pe HotNews, motivul principal al trecerii la Facelift este de fapt mutarea producției în România, pentru că cea din India era la calitate mai slabă și aveau foarte multe plângeri despre rugină, etc. Așa că au zis că e mai bine produs în România, și mai reduc și timpii de livrare. O concluzie bună, zic eu, dacă au ales fabrica noastră în defavoarea celeilalte :).

 

Cu farurile o să aflu și eu în curând dacă se fabrică cele de facelift și pentru condus pe stânga, sau îmi vor pune farurile de pe modelul vechi. Acum urmează să upgradez mașina ca să o pot înmatricula aici, și printre modificări trebuie schimbate farurile (nu se pot regla, se pare, forma luminii fiind dată de forma oglinzii în sine). Acum văzând că facelift-ul de UK păstrează vechiile faruri, presimt că și mie tot din cele vechi îmi vor monta.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Da, scuze, mesajul era scris oarecum presupunând că mi se cunoaște "istoria"... Eu mi-am cumpărat Dusterul din România, l-am primit în ianuarie... Am fost și la IND atunci, din păcate singurul IND la care am mai putut ajunge... Așa că o parte din colegi știau povestea mea :).

Între timp m-am mutat în Anglia și am luat agregatul cu mine... Și acum încerc să îl înmatriculez aici. Ce povesteam în rest era referitor la modelele vechi și noi de Dustere ce se vând aici (în UK) și diferența între ele și cele din România.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.



×
×
  • Creează nouă...