Sari la conținut

Iesire in Muntii Iezer 5-7 Septembrie 2014


Postări Recomandate

Am un amic ce vrea sa vina la acesta iesire, dar are o alta masina de teren. Eu fac echipa cu el si mi am permis sa ii spun de aceasta iesire. Il primiti?

 

Este bine venit, il avem si pe @georgechinezu cu un Patrol, si posibil si un Mitsu, asa ca nu va face mare nota discordanta.

 

Singurele intalniri Duster only sunt IND-urile (Intalnirile Nationale ale Dusteristilor), asta e o iesire prieteneasca de socializare. :)

 

Edit: Chinezule, am scris in acelasi timp :)

Editat de fnicolau
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 301
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

@dusterawd - cu toata buna vointa din partea mea si a colegilor de forum , se pare ca nu putem sa iti acceptam comportamentul agresiv si de care dai dovada, cu toate astea zic sa iti mai dam o sansa

Se pare ca nu sunt singurul masochist: Si eu vin cu sotia, careia ii mai zic si partenera de viata, sau jumatatea mea, nu cu o dama. Asa ca pe partea asta, nu prea avem ce experienta schimba, sorry.

Posted Images

Bine nea admine, ca tu esti bosul, daca asa va primiti voi noii membri...ma las pagubas. Mai cunosteati niste baieti de isprava care au umblat lumea in lung si lat, mai vedeati niste gipane adevarate, ca mie imi e cam rusine cu dusterasul meu printre ei, dar noi sintem tovarasi vechi si mergem in alta parte nu la pescuit cum zicea unul din voi. Dar sa inteleaga si quijote ala ca nu-mi face el si altii ca el programul si ati stricat surpriza. Treaca de la mine din respect pentru matale ramane pe alta data. Bafta! :flowers:

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Vad foarte multe persoane care discuta, se agita foarte tare pt aceasta intalnire, mai oameni buni eu nu inteleg de ce nu faceti aceste iesiri mult mai dese?

Mai am cont si pe alte forumuri iar acolo se stabileste o data confirma lumea si gata iesirea. Aici zici ca facem intalnire cu la nivel inalt, de afaceri si tre sa avem cat mai multe detali, toata lumea se agita foarte tare...

@danielcojicar iti aduci aminte acum 2-3 ani cand faceam iesiri la doua maxim trei saptamani si nu vedeam agitatia asta...

Scuze nu vreau sa supar pe nimeni am vrut doar sa evidentiez faptul ca de ceva timp iesirile dusterite sunt f.f. rare desi vad ca numarul dusteristilor a explodat fata de cum erai noi la inceput - hai oameni buni sa iesim mai des !

Editat de georgechinezu
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.



×
×
  • Creează nouă...