Sari la conținut

Oglinzi Duster facelift

Postări Recomandate

• 1 month later...
  • Răspunsuri 35
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

si vechile loganuri erau la fel, care era cu oglinzi electrice, le avea cu degivrare

Nu stiu codul dar gasesti foarte convenabil la colegul nostru @planetara oglinda cu semnalizator incorporat si chiar la culoarea masinii (acum depinde de culoare, la mine au fost gri-argintiu). Eventu

Sticla gasesti cu siguranta la un dealer autorizat. Numai ca la pretul respectiv(un geam oglinda cu degivrare este circa 400-450 lei) cumperi un set de oglinzi cu semnalizare si mai ramai cu bani! Inf

@alcris01 daca nu ti-ai rezolvat inca problema cu sticla oglinzii, da-mi un mesaj privat si iti recomand o firma care comercializeaza piese de origine Dacia/Renault (cu ff si certificat de garantie/conformitate) undeva la 40% mai ieftin decat la concesionari.

Cu bine

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Multumesc pentru informatie @pdan, dar am rezolvat-o din toamna, in sensul ca la pretul unei oglinzi la dealer am cumparat un set complet de oglinzi electrice cu semnalizare si montaj inclus cu sprijinul colegului @planetara.

Link spre post
  • 9 years later...

Am un Duster 2 Prestige - An 2022 la care a plecat   :)  Oglinda Sofer ( cu Unghi Mort )  - stiti cumva daca Oglinda de la Duster Jurney 2023 ( cu Unghi Mort ) - unde comenzile reglaj oglinda sunt pe usa  se poate adapta - la cel cu reglajul oglizii plasat pe Bord !?

Mufele, nr de Pini difera !?

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...