Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 190
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Ieri mi-am montat jante Rial Como 16''

Asa cum "iarna nu-i ca vara", ET<50 nu e la fel ca ET=50 Merge si cu ET 38? Da, merge. Ideea este sa-ti asumi eventualele implicatii. Care sunt implicatiile? Eh aici avem nevoie de o lista centra

Sincer efectul asta mai degraba l-am observat la jante noi (virgine) de tabla, cu prezoane fara con mobil, la prima utilizare pe masina (vorbesc de Logan, Megane 2, Duster). Au mai mers chiar si o jum

Posted Images

nu am masurat, doar cu ochii, asa am apreciat :baby:

Mersi pentru informatii. Dar mai am o nedumerire. Furnizorul a spus ca nu se poate monta inel de centrare pe acel tip de janta. Eu nu stiu cum se monteaza pe janta. Ca outsider in ale mecanicii ma gandeam ca inelul se pune pe butuc, dupa care se pune janta pe inel (considerat ca si o extensie a butucului).

Sau este vre-un mecanism / suruburi prin care se prinde inelul de janta, dupa care se monteaza ansamblul inel - janta pe butuc?

Unde gasesc astfel de inele? Daca imi puteti da un link, o adresa de e-mail, telefon. Multumesc anticipat.

Eu sunt mâncat cu strungarii, au acea ”greață post-comunistă”,

cel mai sigur sunt căutătile pe google,

eu am găsit un tip ok,

ai aici numărul de telefon:0723.529664, Clauss.....

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Atentie la JANTE SI ROTI.

Un amic din TGM s-a dus sa-i schimbe rotile cu anvelopele de iarna cu cele de vara.

Cele de iarna erau cu janta de ' fonta ' cele de vara de ' tabla '. Sau asaceva. Esential este ca erau de grosimi diferite.

Avea in portbagaj ' prezoane ' suruburi pentru un tip si montate de alt tip.

Suma sumorum, cineva a uitat de suruburi si au montat rotile noi cu suruburile vechi.

Prima data a avut niste batai in directie care s-au agravat dupa o curba.

A oprit s-a uitat, nu era desprins nimic, totul statea fix .... a mers mai departe spre un service. Nu a ajuns, dupa n km la o frina i-a cazut roata.

Masina a fost dusa pe platforma la service.

La receptia Dusterului meu cu jenti de alu m-am mirat ca am primit un set de suruburi de roti suplimentare.

Dupa ce am intrebat cei de la service mi-au spus ca suruburile suplimentare sunt pentru roata de rezerva din tabla.

Toata chestiunea este, cind voi avea pana sa-mi amintesc de acel pachetel de suruburi.

:flowers:

Link spre post

Foarte urat ce a patit amicul tau, bine macar ca nu s-a intamplat si mai rau...

E bine ca tu ai acele prezoane in plus pt roata de rezerva, eu nu am asa ceva chiar daca masina a venit cu jante de aliaj.

Link spre post

Un pic de oftopic: Pai nu era mai bine sa adopte Dacia o solutie care sa nu necesite inca 4 suruburi separate ? si banii dati pe suruburile alea sa le bage in alta parte unde sustin ca au taiat din costuri si ca nu se poate altfel ? sau la buretele ala de la geam, nu era mai bine sa calculeze cu atentie matritza bordului ? de altfel exista un grup compact de forumisti care o baga repede p-asta cu taierile de costuri si pretul masinii cand se mai plange vreun utilizator de Dacie, proaspat venit pe forum , de vreun accesoriu sau de lipsa lui :D

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...