Sari la conținut

Postări Recomandate

La nivel european nu exista... dar REAL... EXISTA!

Fără nici o îndoială că și mie mi-a plăcut știrea,

dar trebuie să ne păstrăm simțul proporționalității „tehnico-sociale”.

Cum ar fi de exemplu o știre ”de genul”: la un târg gastronomic din Germania, să zicem, castraveții românești au fost mult mai apreciați decât cei bulgărești; acest fapt este un accident, nu ceva ce este repetabil și în cea mai mare parte adevărat, vorba lu` Aristotel din Metafizica lui.

Adică castraveții/Porscheul țin și de o anumită tradiție, chiar dacă în anumite cazuri izolate mai dau și rateuri, tot ei sunt pe locul întâi.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 24
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

' Totul este relativ ' Albert Einstein     aprin anii 90       Un reprezentant Mitsubishi vine în România să testeze eventualitatea deschiderii unei fabrici de piese de schimb. Pe coclauri, p

Nici o secunda n-am vrut sa afirm ca Porsche-ul nu are traditie si nu e o masina buna, sau ca Dusterul e cea mai buna masina din lume! Intamplarea face ca... la o lansare de presa... masina a avut un

O prima intalnire a avut loc in Maroc   Ia vedeti....

Fără nici o îndoială că și mie mi-a plăcut știrea,

dar trebuie să ne păstrăm simțul proporționalității „tehnico-sociale”.

Cum ar fi de exemplu o știre ”de genul”: la un târg gastronomic din Germania, să zicem, castraveții românești au fost mult mai apreciați decât cei bulgărești; acest fapt este un accident, nu ceva ce este repetabil și în cea mai mare parte adevărat, vorba lu` Aristotel din Metafizica lui.

Adică castraveții/Porscheul țin și de o anumită tradiție, chiar dacă în anumite cazuri izolate mai dau și rateuri, tot ei sunt pe locul întâi.

Nici o secunda n-am vrut sa afirm ca Porsche-ul nu are traditie si nu e o masina buna, sau ca Dusterul e cea mai buna masina din lume!

Intamplarea face ca... la o lansare de presa... masina a avut un sofer neindemanatic... care a pus masina pe burta.

Castravetii Romanesti/Bulgaresti sau Porsche sunt cei mai buni pe un segment... dar nici unul nu e pe locul intai... ca dac-ar fi pe locul intai si la pret... ia ghiceste ce s-ar fi intamplat cu Dusterul sau X5 sau Q7.

Dar ok... dupa voi Duster e cea mai proasta masina... daca trage un Macan, e o intamplare, daca urca fluierand pe un drum cu zapada pe care un ML se chinuie e o intamplare... sau daca alearga cu 130 km/h pe un drum de off road in situatia in care un Patrol Y60 sau Y61 merge doar cu 70.. tot o intamplare e! Sau Daca in Germania este cumparat de 100 de ori mai mult decat un Macan... tot o intamplare e

Ma-ntreb oare de ce v-ati aruncat banii pe fereastra pe un astfel de jeg de masina... cand voi cunoasteti mult mai bine ce e bun si ce nu e bun la orice masina! (asta e o intrebare retorica!)

Link spre post

Nici o secunda n-am vrut sa afirm ca Porsche-ul nu are traditie si nu e o masina buna, sau ca Dusterul e cea mai buna masina din lume!

Intamplarea face ca... la o lansare de presa... masina a avut un sofer neindemanatic... care a pus masina pe burta.

Castravetii Romanesti/Bulgaresti sau Porsche sunt cei mai buni pe un segment... dar nici unul nu e pe locul intai... ca dac-ar fi pe locul intai si la pret... ia ghiceste ce s-ar fi intamplat cu Dusterul sau X5 sau Q7.

Dar ok... dupa voi Duster e cea mai proasta masina... daca trage un Macan, e o intamplare, daca urca fluierand pe un drum cu zapada pe care un ML se chinuie e o intamplare... sau daca alearga cu 130 km/h pe un drum de off road in situatia in care un Patrol Y60 sau Y61 merge doar cu 70.. tot o intamplare e! Sau Daca in Germania este cumparat de 100 de ori mai mult decat un Macan... tot o intamplare e

Ma-ntreb oare de ce v-ati aruncat banii pe fereastra pe un astfel de jeg de masina... cand voi cunoasteti mult mai bine ce e bun si ce nu e bun la orice masina! (asta e o intrebare retorica!)

Prea multa patimă pui ”bre” :hyper: ;

Îmi place foarte mult Dusterul (acesta este și motivul pentru care l-am cumpărat, un VW Golf era la același preț)

nu am dorit să-l subestimez,

ci să mai potolesc din patima acestui topic, să mai potolesc puțin atmosfera, că era prea tensionată și puțin deplasată :frantics: :frantics: :frantics: .

Și pentru a completa tot în această direcție, Macanul este mașină, iar Dusterul emotivitate, pasiune și iubire, că tot a venit primăvara :flowers: .

Link spre post

Ai uitat sa metionezi un gunoi mai mare decat celalalte... Hover!

eu stiu ca e un gunoi prin definitie hoverul, problema e ca unii o sa si taie vena cand o sa vada ca si dumnezeul lor e la fel.

Putin flame? Hai sa o lasam mai moale si sa ne bucuram de sarbatori. Paste fericit!

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...