Sari la conținut

Intalnirea Nationala a Dusteristilor din Romania editia a VII-a, Iunie 2014


Postări Recomandate

Sa imi fie cu iertare, dar chiar daca ii voi supara pe "sefi", trebuie sa intreb:

 

A aparut un model nou de duster care seamana cu un nissan?

 

Redevenind serios, ce s-a intamplat cu urmatoarele afrimatii categorice?

Da! Nu se poate!

Si in titlu spune destul de limpede... Intalnirea Nationala a Dusteristilor. La aceasta intalnire participa DOAR dusteristi...

 

din pacate, nu se poate... nu e o intalnire sau iesire a off roade-rilor ci e dedicata exclusiv Dusteristilor.

 

Inteleg ca era din "staff", dar totusi. Regulile nu sunt pentru toti?

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 291
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Mai oameni buni, acum dupa ce am citit tot si lumea s-a mai calmat cred ca e cazu sa imi spun opinia despre prezenta mea la aceasta intalnire. In primul rand reamintesc celor care au uitat sau cei ca

Dragi colegi, in perioada asta nu prea stau pe acasa si nu am timp sa urmaresc forumul dar am simtit nevoia sa intervin cu acest mesaj scurt.   Vroiam sa multumesc organizatorilor pentru efortul dep

Am pregatit o mica parte din traseu...

Posted Images

Nu se supara nimeni, explicatia e simpla si a fost punctata si de fni olau, patrolul este al unui fost dusterist care ne-a dat o mana de ajutor la organizare, nu a participat ca si concurent.

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Si atunci cum ramane cu asta? Adica @air_wolf nu poate participa la intalnire (repet PARTICIPA, nu concura) pentru ca nu mai are duster din diverse motive, dar daca esti in organizare poti.

 

+1 (cu orice are 4 roti si merge, ca duster nu mai e :( )

 

da, vin cu alta masina (patrol sau toyota, nu stiu sigur inca). hai sa nu zici ca nu se poate :hyper:

 

Nu stiu daca @air_wolf e cel cu nissan-ul din poze sau nu, dar are mai putina importanta.

 

Poate ca si eu (sau altii) ar fi vrut sa participe, pentru a va cunoaste chiar daca nu am/nu mai am duster.

 

Sper ca se intelege exact unde bat. Si sper ca pe viitor sa se "remedieze" aceasta, sa ii zicem problema. Desi e mai mult o deficienta de comunicare. Din punctul meu de vedere.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Mie mi se pare corect, la obiect si cred ca, carcotasi vor fi intotdeauna. Nu stau sa cotrobai pe net dar cred ca fiecare marca si tip de masina are un corespondent in comunitatea proprietarilor marcii respective cu un nume specific dat de numele masinii. Daca s-au inchis ochii in privinta rezervarii camerelor asta inseamna ca organizatorii au luat in calcul ca probabil prietenii proprietarilor de Duster vor fi convinsi de capacitatile acestei masini si vor dori sa detina un Duster macar de dragul, farmecul sau frumusetea locurilor alese de organizatori pentru aceste intalniri, de spiritul de aventura, de a lega noi prietenii sau macar de a iesi la aer curat. mancare si licori bune, distractie, dans si concursuri atractive. Personal am fost prezent la Bran ( IND 6)si am fost impresionat de organizare si toata desfasurarea evenimentului( acum am lipsit dintr-un motiv grav, accidet vascular cerebral cu hemoragie i data de 17.03.2014 imobilizare la pat 2 luni si interzicerea conducerii pe o perioada de 5 luni). Sper sa va tineti de promisiune cu Bucovina aia ca nu am fost niciodata acolo si abia astept sa imi recapat gusturile cu mancare buna si o palinca adevarata dupa atatea iaurturi si branza de veci(vaci).Pe mine personal nu ma deranjeaza ca organizatorii au altfel de masini,ceea ce conteaza fiind organizarea nu ce masina are cutare; poate sa vina si cu tancul Panzer e problema lui. La alte case mai mari nu se ia in considerare acest apect se multumeste organizatorilor care au alocat timp, bani si suflet pentru ca totul sa iasa bine. si cui nu i convine sa vanda sh-ul si sa isi ia o masina noua.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

@asyone2001... poate ca e asa si ca pe unii nu-i intereseaza dar... asa cum si noi am afirmat de-a lungul timpului. IND-urile sunt EXCLUSIV Duster.

Pe viitor o sa tinem cont de acest lucru si... vom face in asa fel incat, chiar daca ne sunt prieteni apropiati si ne vor ajuta la pregatirea IND-ului si va fi "Camionul" intalnirii (nu stiu daca a observat cineva faptul ca acea masina a fost plina cu materiale)... nu va participa la desfasurarea evenimentului... va ramane in parcare.

Pana atunci... Multumita lui @77Dan avem un filmulet in care de observa de ce Dusterul e mai bun... ;)

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.



×
×
  • Creează nouă...