Sari la conținut

Roata de rezerva Duster facelift

Postări Recomandate

• Răspunsuri 67
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Dragi colegi... care aveti o problema cu roata de rezerva... Este bine ca este acolo! este bine ca poti merge chiar si cu 80 km/h! Cum ar fi ca producatorul sa fi pus o roata mai mica (in latime), a

Cred ca toate vin cu anvelope "de rezerva " . Cele care au 80 marcat sunt anvelope care probabil sunt declasate si nu pot marge mai tare in siguranta ...Nu invinovatesc pe nimeni ca am o guma alt mode

Daca-i roata de rezerva si pusa pe spate pe 4x2 si mers incetut pana la vulcanizare este bine dar pe 4x4 se schimba situatia . Daca diferenta de diametru este mare cand folositi alta dim de anvelooa

Posted Images

Cred ca toate vin cu anvelope "de rezerva " . Cele care au 80 marcat sunt anvelope care probabil sunt declasate si nu pot marge mai tare in siguranta ...Nu invinovatesc pe nimeni ca am o guma alt model pe rezerva si sper sa nu o dau nici o data jos de acolo . Haideti sa incercam sa intelegem si pretul masinii ! Sunt multi vanzatori de alte marci care nu-ti dau nici macar cric , cheie roti , roata... pretl este astfel : doriti cric? Dar cheie roti...

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Dragi colegi... care aveti o problema cu roata de rezerva...

Este bine ca este acolo! este bine ca poti merge chiar si cu 80 km/h!

Cum ar fi ca producatorul sa fi pus o roata mai mica (in latime), asa cum si-a pus @psystem, si sa va oblige sa mergeti cu 80 km/h pana la prima vulcanizare!

Sau cum ar fi sa nu puna in masina nici o roata de rezerva, nici un crtc sau cheie de roti (cum e la BMW X5) si... in lista de optionale, sa coste cam 2000 eur?

Asa cum zice si @Mircea Csg, sa speram ca n-o folosim! Eu sunt unul dintre cei care n-au folosit roate de rezerva in toti cei 90.000 km! E noua, e Continental! Daca vreti... v-o dau la schimb! :)

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...