Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 56
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Buna seara ,   Va prezint in cele ce urmeaza proiectul denumit Mudster :   - inaltare garda la sol cu 6cm - jante cu et 40 - anvelope BFG KM2 225/75R16 - power chip 143 cp - scut aluminiu de 6

Buna seara,   Multumesc tuturor pentru aprecieri si critici, atat de pe forumduster cat si de pe facebook ! Revin conform celor promise cu ultima modificare: bara spate metalica, cu carlig de remor

Salutare,  Eu am un duster de la Petrom ce a venit cu cu arcuri H&R, trei scuturi si bandouri. Ca upgrade am facut un soft la 130CP (marire cuplu de la 240Nm la 300Nm nemasurat pe dyno dar se

Posted Images

@timekruzer: Aia 6 cm vin de la suspensia IronMan + cauciucurile mai mari.

 

Ce sunt eu curios este unde va monta troliul si cu cat vor ingreuna masina barele (daca sunt bullbar-uri ca cele de pe masinile prezentate in poiana, no comment).

 

Singurul lucru nou pe masina asta (din cele care nu sunt inca in lucru) sunt snorkel-ul si jantele. In rest, toate celelalte se puteau pune si inainte de aparitia asta.

 

P.S.: scaunele incalzite nu sunt deloc o noutate din moment ce avem deja doi colegi pe forum care le monteaza de ceva timp, si, in plus, il mai avem si pe @danielcojocar care are masina asemanatoare (fara snorkel si navigatie).

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

@timekruzer: Aia 6 cm vin de la suspensia IronMan + cauciucurile mai mari.

Multam pentru info.

 

Eu cred ca @ITLand isi prezinta pur si simplu masina cu modificarile dorite/facute de el, nu in ideea ca a inventat el ceva nou. Stiu de cateva variante pentru inaltare, eram curios pt care a optat el.

 

Pareri personale (deci subiective):

Inaltarea, scuturile si cauciucurile mt/at cred ca sunt foarte utile daca tot iesi de pe asfalt.

Masina arata bine cu snorkel (dar nu stiu cum este realizat si daca asigura debitul necesar de aer) - cateva poze ar fi edificatoare... Din curiozitate, ca eu nu ma vad facand scuba-diving cu masina :)...

Bull-bar iarasi nu - majoritatea nu-mi plac ca design, toate sunt greutati suplimentare adaugate pe spatele celor 110 cai, si strica unghiurile de teren ale masinii.

Troliu - pentru iesiri de weekend mai bine cheama-ti un prieten, sau daca esti lup singuratic atunci unul mobil (multi-mount) fata/spate ar fi mai util decat unul fix si permanent care strica echilibrul masinii pe asfalt.

 

In rest bafta pentru a duce proiectul la bun sfarsit!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Salutare ,

 

Da, eu sunt cel cu care s-a intersectat unul din colegii dusteristi la Universitate ( ma intrebase dar nu mai stiu pe unde ) .

Asa este, nu am inventat apa calda, vin doar sa prezint o solutie completa ( inca in lucru, bara fata si cea spate sunt in curs de realizare ) .

 

Suspensia este Iron Man dar fara taierea arcurilor ( cu care nu sunt de acord din mai multe motive ) , in schimb am modificat amortizoarele .

 

Estimez undeva in jur de 50-60 kg in plus pe fata ( pe care le voi echilbra cu un acumulator suplimentar in portbagaj ) .

 

Nu voi face bara din foaie ci din teava - cand sunt gata le voi prezenta pe forum .

 

Snorkel - este facut de noi , asigura cu brio fluxul de aer ( are acelasi diametru cu unul de Defender ) iar racordul flexibil este cu acelasi diametru ca si admisia in filtrul de aer .

 

Scutul motor este intradevar cel mentionat mai sus :)

 

Cu privire la ce si cum pune fiecare pe masina - repet , am vrut doar sa prezint o solutie completa asa cum o vad eu - in rest sunt sustinatorul conceptului de fiecare masina dotata in functie de utilizarea sa .

 

Va asigur ca la o iesire in padure este extrem de util un troliu si sunt trasee ( Grohotis de ex ) unde amicul mentionat nu are cum sa ajute ( sunt portiuni de urcare cu pietre , foarte tehnice, care trebuie abordate cu atentie ) .

 

Inchei prin a va multumi pentru aprecieri si sugestii !!

 

O seara placuta ,

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.



×
×
  • Creează nouă...