Sari la conținut

Iesire soft offroad, zona Fundeni - Groapa

Postări Recomandate

• Răspunsuri 171
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted Images

@dtel, dupa ce iti revii (sau mai degraba in timp ce) gandeste-te la o iesire de inceput de primavara, ca lumea a inceput sa viseze la iarba verde :flowers: .

Eu ma gandesc de mult la o iesire de primavara, dar sa se usuce putin vremea; una din iesiri as vrea sa o organizez in Bulgaria pe un traseu ce a facut parte dintr-un rally in 2015 si sa o combin cu o degustare de vinuri, asta daca exista amatori de asa ceva. Exista si ceva doritori de iesit din clubul Duster Bulgaria, deci cred ca per total ar fi o experienta interesanta.

A doua iesire poate facem traseul de care am discutat in Pitesti, prin Fagaras ceva. Acolo nu am trackuri si nici info, ar fi utile orice informatii ai.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Suna bine traseul de rally si întâlnirea cu Dusteristii bulgari, aia cu vinurile...pai daca ne punem pe comparat impresiile despre diferitele "capitole" din "carti" apăi trebuie musai sa si înnoptăm acolo, ca să nu avem intimități cu poliția bulgară si/sau română

Depinde însă mult de perioada când e ieseala sa putem planifica, obținute aprobări, fonduri, concediu eventual daca se întinde pe mai multe zile

Link spre post

Iesirea in Bulgaria pare interesanta, mai ales daca ne-am intalni cu colegii de la sud de Dunare. Cat despre degustarea de vinuri eu sunt PRO fiind bautor de vin.

Cred ca trebuie plecat de vineri dimineata pt.a avea timp sa le facem pe toate.

Cat despre o iesire de primavara timpurie, eu stiu doar trasee soft, avand in vedere ca plec singur (o singura masina).

Cand m-am aventurat intr-o zona mai delicata am iesit cam "sifonat", in sensul ca am facut prima pana din viata de dusterist (am reusit sa "colectez" in cauciuc un piron de 20 cm din podul ce se vede in foto). Dar am iesit!

Poate stabiliti ceva maine, cu Lucian.

post-2555-0-65762700-1457185607_thumb.jpg

post-2555-0-31242600-1457185617_thumb.jpg

post-2555-0-16291400-1457185631_thumb.jpg

post-2555-0-88865800-1457185640_thumb.jpg

post-2555-0-80961100-1457185649_thumb.jpg

post-2555-0-46192000-1457185662_thumb.jpg

Editat de 44CCI
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...