Sari la conținut

Postări Recomandate

Acum 16 minute, Razvan75 a spus:

Dupa parerea mea este mai bine cu credit la banca. Atentie la ce fel de credit ei. La unele banci la creditul auto iti retine cartea masini iar pentru ITP trebuie sa umbli dupa ea. Eu recomand credit de nevoi personale. La programul rabla eu am primit oricum 5 ani garantie cu pata achitata din credit de nevoi personale. Cu bani economisiti mai bine iei 4X4 (din cate imi aduc aminte e diferenta de vreo 400-500 euro)

Mulțumesc de răspuns.  Așa am sa fac. Am creditul deja aprobat la dacia, dar cred ca renunț la el și voi face la cec bank de nevoi personale sa evit alte clauze care sunt prin credit auto.

Ps Rabla se ridica direct de la adresa ta gratuit. ( ăsta am aflat tot ieri)

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 256
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Am ales un 4x4 pt ca... l-am folosit 1% pe drumuri mai grele... dupa ce am vazut cun si unde pot ajunge cu acel 4x4... am vrut mai mult! Si uite asa am ajuns sa leg prietenii si sa traiesc momente ex

Din cele discutate aici sau la subiectul despre preturi nesimtite mi-am format o parere despre duster, in baza careia ma pot prezenta cu o expunere la subiect, respectiv sfaturi achizitie duster. Nu d

gata!   sunt membru cu drepturi depline! de astăzi stimați colegi sunt proprietar ( mândru ) al unui frumușel Duster aș pune poza la semnătură dar nu știu cum... o mică descriere ( dacă nu vă

Posted Images

Acum 3 minute, Razvan75 a spus:

Da (cel putin la mine asa a fost). De fapt nu "este chiar gratuit" pentru ca pierzi bani pentru fier vechi.

   Adică în afară de valoarea cuponului de 6500 lei Îți mai dau și contravaloarea greutății ca fier vechi dacă mergi cu ea la remat?

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Din cate stiu eu la uni asa a fost. Eu nu m-am complicat si am preferat varianta cu ridicatul de acasa. Atentie de la remat nu primesti cupon ci doar certificatul de distrugere (parca in doua exemplare) dintre care unul iti trebuie la dealer si unul la radierea masini din circulatie. Dealearul se ocupa de restul si la final vei vedea scazut di valoarea totala a masinii cei 6500 de lei.

  • Like 1
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 2 weeks later...
On 26.07.2018 at 8:45, Juliano said:

Salutare Dusteristi! 

Am contractat o firmă sa îmi ridice mașină veche pentru a beneficia de tichetul rabla, băieții au fost promti,  au venit în 2 ore...Au ridicat-o, eliberat certificat de distrugere , mers la politie unde am finalizat radierea.Am depus actele la dealer, aștept sa plătesc restul acum. Mașina e pe stoc . În final m-a costat 16.700 varianta confort 1.5 dci 109 cp, navigatie și senzori parcare.

As mai fii vrut volan piele și keyless dar ar fii durat 3 -4 luni ...

 

On 26.07.2018 at 8:45, Juliano said:

De la dealer termen de livrare 10 zile.

On 26.07.2018 at 8:52, Razvan75 said:

 

 

Editat de Juliano
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 1 month later...
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.



×
×
  • Creează nouă...