Sari la conținut

Postări Recomandate

@Sandel Afirmatia: "In 10 ani Romania va fi plina de mașini electrice și hibride" mi se pare cel putin curajoasa.

De retinut: in ultimii ani varsta medie a parcului auto din Romania a crescut de la 8 la 12 ani!

Editat de abc
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 256
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Am ales un 4x4 pt ca... l-am folosit 1% pe drumuri mai grele... dupa ce am vazut cun si unde pot ajunge cu acel 4x4... am vrut mai mult! Si uite asa am ajuns sa leg prietenii si sa traiesc momente ex

Din cele discutate aici sau la subiectul despre preturi nesimtite mi-am format o parere despre duster, in baza careia ma pot prezenta cu o expunere la subiect, respectiv sfaturi achizitie duster. Nu d

gata!   sunt membru cu drepturi depline! de astăzi stimați colegi sunt proprietar ( mândru ) al unui frumușel Duster aș pune poza la semnătură dar nu știu cum... o mică descriere ( dacă nu vă

Posted Images

Si mie afirmatia mi se pare mai mult un "whisful thinking". Cat timp vor exista motoare termice va exista si Diesel. Ca nu va mai merge cu smecherii gen DPF-off e altceva insa dieselul va continua sa existe si cu filtru de particule e chiar mai putin poluant decat un benzinar.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Stimați colegi, va înțeleg pe deplin reacțiile și părerile contrare.

Transportul greu diesel nu va dispărea cu una cu doua, pentru ca nu exista deocamdată alta alternativa.

Nu se poate nega faptul ca vor exista anumite restricții în ce privește poluarea. 

Vom vedea la momentul oportun care vor fi acele restricții.

Atunci când UE transmite o directiva, autoritățile romane trebuie sa raporteze ce măsuri au luat și ce termene au stabilit.

Mai ales ca Romania este angrenata în programele antipoluare. 

Va rog sa nu ma priviți ca pe "inamicul public nr. 1".

Sunt în aceeași situație ca și domniile voastre, momentan circul cu euro 5. dar este posibil ca în câțiva ani să merg la servici pe o rută ocolitoare.

Cu stima.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nu te priveste nimeni ca pe un inamic insa ma indoiesc ca urmatorii zece ani nu vei mai putea circula cu un Diesel Euro 6 oriunde in Romania. Benzinarele aspirate nu imi plac si consuma in draci, cele turbo inca sunt la pacatele copilariei si nici la consum nu stau nu stiu cat de grozav iar electricele inca sunt la faza de pionerat.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Vom trai si vom vedea Kidu.

Deocamdata am o benzinara aspirata careia i-am montat o instalatie GPL si "merge in draci" aprox. 23.000 Km/an.

Vezi ca ai uitat sa etichetezi hibridele.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Iti respect optiunea dar respecta-mi-o si tu pe a mea.

Ce treaba au motorizarile hibride cu brandul Dacia? E drept ca nici electricele nu sunt in carti pentru producatorul de la Mioveni insa le-am mentionat doar tangential ca tot le aminteai intr-un post anterior.

In plus de asta cred ca m-ai inteles gresit, sunt pro-electrice insa nu e asa usor sa faci tehnologia asta sa fie accesibila tuturor. Bateriile alea nu cad din cer chit ca s-au facut mari progrese in ceea ce priveste autonomia si performanta lor.

Editat de Kidu
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Vad ca inca se mai imprastie zvonuri dea-n-p..lea privind viitorul motorizarilor diesel...terminati odata cu bazaconile astea tipice de votant PSD! :))

Editat de 22DCI
  • Like 3
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Si pe aici au patruns hastagistii? Ce-i cu afirmatia despre „bazaconile astea tipice de votant PSD!?” Parca eram pe un forum tehnic nu in mocirla de pe alte site-uri „specializate” in dezinformari politice. Hai sa ramanem la Dusterele noastre! Ofurile politice in alta parte.

  • Trist 1
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.



  • Susține forumul

    Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

    și vei susține forumul.

    Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

    De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere.

  • Inregistrare/Autentificare

    Pentru a putea posta, te rugam sa te inregistrezi / autentifici.

  • ForumDuster.ro pe Facebook

  • Topicuri

  • Postări

    • Eu am cerut.o la predarea masinii.E o hârtie A4.
    • Intervalele si ce se schimba/verifica la revizii exista in fisa de intretinere pe care o primesti la cumparare. Cred ca poti sa ceri o fisa de la dealer inainte.
    • Pentru ca in curand se va face un an de cand ma dau cu Portocala Turbata, mi s-a parut momentul potrivit sa postez o statistica pentru pasionati.  Si avem asa: RCA pe un an B8, "decat" 1022 lei, CASCO 548 euro (2740 lei), ambele la Omniasig. In anul care a trecut am ars dupa bonurile de benzina 1406,25 litri de zeama de dinozaur, la un cost modic de 9979,66 lei. Raportat la cei 16900 km parcursi rezulta un consum mediu anual de 8,32 la suta de kilometri parcursi. Mi se pare decent, raportat la puterea motorului si la aerodinamica tip caramida. Dupa cum am mai spus, in momentele respective, comportamentul masinii in afara asfaltului e mai mult decat onorabil si stiu sigur ca poate mult mai mult decat sunt eu capabil sa cer de la ea. Motorul mi se pare in continuare cireasa de pe tort, silentios, rafinat, iar felul in care trage in sarcina este incredibil. Scaunele, chestia care mi s-a parut cel mai aiurea dupa ce am luat masina si imi amintesc ca la primul drum lung ma durea groaznic genunchiul drept si spatarul scaunului parea ca in loc sa ma sustina ma impunge... Din fericire ne-am impacat exact la timp pentru tura pe care am facut-o 6 luni mai tarziu prin Europa, in care n-am avut probleme nici dupa 600 km condusi intr-o zi. Despre comportamentul transmisiei integrale a masinii in off-road pot doar sa spun ca mi sa parut mai mult decat capabila pentru ce am cerut eu de la ea. Adica indiferent de coclaurile, dealurile sau noroaiele in care am bagat-o, a fost in stare sa ma scoata fara prea mare deranj ... Nemultumiri dupa un an, sunt putine, iar cele care sunt se leaga de comportamentul timoneriei, ambreiajului, transmisiei, (nu m-am prins inca care din cele trei e de vina) in situatii de condus "sportiv" cu schimbari rapide si agresive de trepte. Am avut o perioada destul de lunga dupa cumparare, cand mi se parea ca nu mai stiu sa conduc si aproape fiecare schimb de treapta era insotit de o smucitura!  Dupa multa lectura on-line am inteles ca nu sunt chiar prostul clasei la condus si ca mai sunt si altii care experimenteaza aceeasi problema!  Pana la urma am inteles cum "vrea" Dusterica sa fie condus si am facut pace! Iar acum ma bucur de el in fiecare zi chiar si in aglomeratia nebuna a Bucurestiului.
    • Salut. Știe cineva să îmi spună unde găsesc intervalul de revizii în garanție și ce anume se face? Am descarcat manualul dar nu am găsit ce caut. Încerc să îmi dau seama dacă e mai convenabil cu rate și totul inclus 5 ani.
×
×
  • Creează nouă...