Sari la conținut

Postări Recomandate

Deci sa stau linistit ? Dancolt79 a postat un clip cu varianta confort 1.2 4X4 si CB era acela cu textul alb,  sa inteleg ca cel comandat de mine - Confort , 4X2, cu optional - MediaNav ar trebui sa aibe acelasi CB, varianta cu textul alb ? :)

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 256
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Am ales un 4x4 pt ca... l-am folosit 1% pe drumuri mai grele... dupa ce am vazut cun si unde pot ajunge cu acel 4x4... am vrut mai mult! Si uite asa am ajuns sa leg prietenii si sa traiesc momente ex

Din cele discutate aici sau la subiectul despre preturi nesimtite mi-am format o parere despre duster, in baza careia ma pot prezenta cu o expunere la subiect, respectiv sfaturi achizitie duster. Nu d

gata!   sunt membru cu drepturi depline! de astăzi stimați colegi sunt proprietar ( mândru ) al unui frumușel Duster aș pune poza la semnătură dar nu știu cum... o mică descriere ( dacă nu vă

Posted Images

Asta mi-au spus cei de la V.C., orice masina care are in dotare MediaNav sau cutie EDC va avea TdB cu afisaj grafic, restul au chestia aia pitica.

 

tdb1.jpg.4a87238cf328f18b22e46967f4500991.jpg

 

tdb2.jpg.74f2080e15e9e0413c437b7c2e48b16b.jpg

Editat de connectorxp
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Bine, nu e chiar pitica dar e parca din anii 2000, e aiurea ca Dacia sa faca diferenta si la CB, inteleg ca la Prestige ai jante fancy si pachet exterior dar puteau sa puna acelasi CB pe toate versiunile, si asa e foarte rudimentar si acela, dar macar arata cumva. SI eu am vrut sa sun la vocea clientului sa ma lamureasca in privinta asta dar am ezitat pt ca am mai sunat pt alta nelamurire, mai simpla, si 2 operatoare diferite au balbait fara sa ma lamureasca exact.

  • Like 1
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Eu am dat mail la ei cu amblele poze si cu intrebarea cum fac sa-l am pe cel avansat pe varianta Comfort.

 

Asa am eu la masina mea, in echipare de baza, un display pitic la CB care afiseaza doar o informatie pe rand, iar variantele premium au ditamai televizorul intre ceasuri, color...

Editat de connectorxp
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Este oferta la duster. Pentru cei care cumpara cu programul rabla se acorda si un discont de 500 euro.Am ales edc prestige, dar mai stau pe ganduri daca se merita sa iau optiunea camera multiview. Orice sugestie este binevenita. Am ales aceasta varianta de echipare in special pentru cutie automata, clima si genti diamantate. Sper sa merite efortul financiar, mai ales ca sunt fortat de imprejurari (detin ford focus brek 1.8 tdci din 2003 si care a inceput sa-mi faca probleme). Urmeaza sa pregatesc documentatia pentru programul rabla, si sa achit in prima faza avansul   minim de 5 %. Va multumesc anticipat pentru orice sfat din partea voastre.  

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ai verificat daca cei 500 de euro reducere ii primesti la orice model Duster care se incadreaza la programul Rabla sau doar la Essential 1.5 - 4x2?

Imi plac jantele de la Prestige dar am un semn de intrebare deoarece anvelopele au inaltimea mai mica (60 in loc de 65) pot aparea probleme la gropi si borduri. Deasemenea jantele odata zgariate (nu cred ca este foarte greu) sunt compromise. Un atu este design-ul care totusi nu face atat de usor vizibile zgarieturile.

Mie sistemul de camere mi se pare util la parcarea langa bordura sau langa un marcaj (de la locul de parcare). Nu-mi place ca trebuie cumparat impreuna cu asistentul la unghi mort - nu-i prea vad rostul dar cei drept nici nu am folosit vreodata.

Editat de abc
  • Like 1
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Am sa verific inca o data oferta. La fel am si eu un semn de intrebare legat de anvelopele pe 17 vs de gropi si borduri. Alta problema ar fi zgomotul destul de mare la clima automata, la ventilator in treapta 2. Nu am facut inca drive test, o sa ma programez zilele acestea.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ma gandesc si la varianta confort cu optiuni culoare gris comete, jante al, asistent unghi mort -fara navigatie, camere si sa-mi montez navigatie cu android

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.



×
×
  • Creează nouă...