Sari la conținut

Postări Recomandate

Va sugerez sa va uitați pe YouTube turații 1.2 tce la regimul dvs de mers cred că v-ar trebui benzina. ...  Ca fiabilitate au fost ceva probleme care au dus la pierderi de ulei insă au fost descoperite și remediate. Pe România doi utilizatori au avut parte de probleme, unuia i s-au schimbat motorul pe garanție celui de al doilea nu că își pusese gpl neomologa in Romania. Unul îl recomanda unul nu . Aici utilizatori donquihote și stefanurdea iar pe Facebook tot Stefan urdea insa căutați 1.2 mâncător de ulei. Eu unul am studiat câteva luni și mi-am comandat 1.2. succes

Editat de dancolt79
  • Like 1
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 2 weeks later...
  • Răspunsuri 256
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Am ales un 4x4 pt ca... l-am folosit 1% pe drumuri mai grele... dupa ce am vazut cun si unde pot ajunge cu acel 4x4... am vrut mai mult! Si uite asa am ajuns sa leg prietenii si sa traiesc momente ex

Din cele discutate aici sau la subiectul despre preturi nesimtite mi-am format o parere despre duster, in baza careia ma pot prezenta cu o expunere la subiect, respectiv sfaturi achizitie duster. Nu d

gata!   sunt membru cu drepturi depline! de astăzi stimați colegi sunt proprietar ( mândru ) al unui frumușel Duster aș pune poza la semnătură dar nu știu cum... o mică descriere ( dacă nu vă

Posted Images

Buna seara,

Intentionez sa achizitionez un Duster 1.5 dCi 4x2(nou). Masina o sa ruleze aprox. 30 000 km/an , astfel sunt foarte curios care e consumul pentru un oras cum e Craiova + exterior + cat de scumpe sunt piesele. 

Ce puteti sa-mi spuneti despre aceasta masina si despre optiunile  cu care vine/pe care le pot adauga? 
Inca ceva. Pe testele de rezistenta cum sta? 

dci e diesel de 110 CP, EDC inseamna ca vine impreuna cu echiparea cu cutie automata cu dublu ambreiaj, iar 4WD inseamna ca masina are tractiune integrala nepermanenta. Si luand in considerare doar aceste 3 tipuri, care e cu consumul cel mai mic si cea mai fiabila?

Multumesc. 

Editat de Ciprian1503
  • Like 1
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Consum mic este evident pe varianta 4x2 cu transmisie manuala.

O masina mai sofisticata (moderna/optionale+accesorii/electonica) are sanse mai mari sa se strice. 

Eu as alege, pentru 30 000 Km/an, modelul Comfort de 90 CP in echipare standard la 14 900 euro. Motorul are turbina cu geometrie fixa (nu variabila ca la 109 CP) si s-a vandut in Romania intr-un numar mai mare de exemplare, avand in vedere ca se monteaza si pe Logan.

Daca chiar vrei 109 CP, desi eu nu recomand, poti lua Essential la 14 550 euro fara aer conditionat. AC costa vreo 800 euro pe lista de optionale. Probabil ca nimeni nu alege aceasta combinatie pentru ca se poate lua cu doar cateva sute de euro in plus varianta Comfort care are AC inclus plus alte cateva optionale. Problema nu o reprezinta banii ci faptul ca optionalele pot eventual sa faca probleme in timp. Eu la pret egal aleg varianta care are dotari mai putine.

Editat de abc
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Salut. Multumesc mult pentru sfaturi. Am renuntat la ambele masini. Incerc din rasputeri sa gasesc un duster ok, dar se pare ca nu am nici o sansa. 

Ultimul pe care l-am gasit arata asa.

https://www.olx.ro/oferta/dacia-duster-4x4-dci-ID9m9c3.html

 

Si atasata e istoricul de la dacia. Se pare ca masina a suferit un accident in fata, dar ce ma surprinde e revizia de la 55k. 

 

Apropo, imi poate spune cineva, revizia din data 10.01.2017, daca e revizia mare de la 90k?

 

multumesc frumos, 

Paul

27935526_2070211239923528_687499653_n.jpg

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Vad mai peste tot, " daca nu faci peste 20mii, sau 30mii, sa nu iei diesel". Acuma  zicala asta e doar daca varianta pe motorina e cu 1500, 2000 EUR mai scumpa, dar in cazul lui Duster, mai ales ca DCI-ul intra la rabla, il face mai ieftin sau chiar la acelasi pret cu benzinarul, atunci...zic eu, chiar daca eu, de exemplu fac in medie 10 mii sau 15 mii pe an, nu strica daca aleg dci-ul...voi ce parere aveti ? 

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.



×
×
  • Creează nouă...