Sari la conținut

Modificari faruri

Postări Recomandate

• Răspunsuri 98
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Cu inlocuirea bordului e mai simplu. Vinzi vechiul duster, mai pui ceva si comanzi unul nou. Se inlocuiesc si farurile si bordul si scaunele dintr-o lovitura.

Si noile faruri montate pe Duster ph1, deasemenea sistemul de prindere. In concluzie se potrivesc 100%, asta numai la prindere, referitor la mufare... mai sap..   REVIN CU O MENTIUNE, farul se potri

Am un amic care a facut asa ceva: Semnalizare Led, DRL Led, neon contur si lupe 2,5 bi-faza.   Torul a fost facut in regie proprie. La RAR e cam clar ca pe bune nu il iei acuma cu contolu poa

Posted Images

wow ... multumesc . deci m-ai lamurit bustean .

sincer, daca nu ai chef de explicatii ai putea sa taci .

deci , alta prindere a fost aratat , nu e un capat de lume, multumim admin !

alta mufa ? alta mufa cum ? se poate adapta ? nu se poate adapta ? e lipit ? cum naiba.

daca nu ai ceva constructiv de spus la subiect prefer sa nu spui nimic .multumesc pentru intelegere.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Uite ce zice @admin:

Referitor la mufe, am inteles ca noul conector are 6 pini nu 5 ca vechiul conector, trebuie sa verific alte surse...

Iar cu detalii constructive nu te pot ajuta. Am zis (si nu numai eu) doar ca nu se potrivesc noile faruri pe modelul vechi. Raspunsul asta l-am primit cand am intrebat pe cineva avizat. Daca vrei sa te apuci de bricolat, posibil sa reusesti sa adaptezi noile faruri. Fara modificari nu se potrivesc.

Poate pentru tine nu este constructiv, dar e posibil sa intereseze pe altii care isi pun problema daca se poate face fara modificari, si prin urmare voi continua sa scriu pe subiectul asta.

Multumesc pentru intelegere si pentru ca ma suporti pe topic. :)

Link spre post

bricolati fratilor, cine nu va lasa?!? dar dupa aia sa nu va plangeti ca scartaie-pacane-trosneste.

@georgeb, Dusterul nu-i ca cealalta masina a ta care are pe piata. piese pt modificari/imbunatatiri etc

PS: OFF-TOPIC nici bordul nu merge schimbat si asta tot din cauza de modificari structura metalica si instalatie electrica.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...