Sari la conținut

Modificari faruri

Postări Recomandate

Serios? Si s-a spus dupa ce s-au tinut in brate ambele faruri? Sau dupa ce s-a vazut un duster nou cu farurile demontate si s-a observat ca nu se pupa? Colegul de care a facut afirmatia este, ca de obicei, foarte zgarcit in explicatii insa, la fel ca tine, foarte categoric in afirmatii.

Nu, colegul de forum ... doar a stat cu ele una langa alta si a analizat.

De ce ar trebui sa tine cineva in brate doua faruri ca sa vada daca sunt la fel?

Se pare ca Duster facelift (nu prea inteleg de ce i se spune "duster nou") ar trebui, dupa unii, desfacut bucata cu bucata si vazut ce se potriveste pe Duster faza 1. Asta vine, in general, de la oameni care nu-si schimba nici macar prezoanele de la roti (intre ele).

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 98
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Cu inlocuirea bordului e mai simplu. Vinzi vechiul duster, mai pui ceva si comanzi unul nou. Se inlocuiesc si farurile si bordul si scaunele dintr-o lovitura.

Si noile faruri montate pe Duster ph1, deasemenea sistemul de prindere. In concluzie se potrivesc 100%, asta numai la prindere, referitor la mufare... mai sap..   REVIN CU O MENTIUNE, farul se potri

Am un amic care a facut asa ceva: Semnalizare Led, DRL Led, neon contur si lupe 2,5 bi-faza.   Torul a fost facut in regie proprie. La RAR e cam clar ca pe bune nu il iei acuma cu contolu poa

Posted Images

Nu, colegul de ... doar a stat cu ele una langa alta si a analizat.

De ce ar trebui sa tine cineva in brate doua faruri ca sa vada daca sunt la fel?

Se pare ca Duster facelift (nu prea inteleg de ce i se spune "duster nou") ar trebui, dupa unii, desfacut bucata cu bucata si vazut ce se potriveste pe Duster faza 1. Asta vine, in general, de la oameni care nu-si schimba nici macar prezoanele de la roti (intre ele).

Ce te mai pricepi tu la oameni si masini!

Link spre post

Si noile faruri montate pe Duster ph1, deasemenea sistemul de prindere. In concluzie se potrivesc 100%, asta numai la prindere, referitor la mufare... mai sap..

REVIN CU O MENTIUNE, farul se potriveste insa unul din "picioruse" trebuie relocat / taiat, nu am inteles exact cum si ce ...cred ca e vorba de piciorusul care se prinde inspre aripa...

faruri_duster_facelift_pe_duster_ph1.jpg

faruri_duster_facelift_pe_duster_ph1_2.jpg

far_dacia_duster_facelift_9.jpg

far_dacia_duster_facelift_8.jpg

far_dacia_duster_facelift_7.jpg

far_dacia_duster_facelift_6.jpg

far_dacia_duster_facelift_5.jpg

far_dacia_duster_facelift_4.jpg

far_dacia_duster_facelift_3.jpg

far_dacia_duster_facelift_2.jpg

far_dacia_duster_facelift_1.jpg

Link spre post

Mie mi se pare ca NICI O BUCATA de tabla nu si-a schimbat forma la acest Duster Facelift. Mie si calandrul mi s-a parut a avea aceeasi forma.

De aceea sunt destul de convins ca nu au schimbat pozitia la nici o gaura - ceea ce inseamna o potrivire exacta intre cele 2 modele.

Tare m-as indoi ca au schimbat vreo ceva si la schema electrica la instalatia de faruri - deci foarte probabil sa fie si mufa la fel.

Mie mi se pare ca noile faruri "de zi" vor merge de fapt pe locul pozitiilor - si se va refolosi acelasi fir si aceeasi mufa. Dar asta ramane de demonstrat.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...