Sari la conținut

Modificari faruri

Postări Recomandate

Nu imi vine sa cred ca OSRAM prodce ceva atat de rudimentar precum becuri cu limiator de curent pe rezistenta iar RAR avizeaza folosirea acestora ...

Ventilatoarele sunt acolo sa evacueze caldura de la leduri care sunt montate pe un substrat de aluminiu compact care probabil face corp comun cu radiatoarele...

Nu stiu, dar cum gasesc info despre cinstructia lor le postez.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 98
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Cu inlocuirea bordului e mai simplu. Vinzi vechiul duster, mai pui ceva si comanzi unul nou. Se inlocuiesc si farurile si bordul si scaunele dintr-o lovitura.

Si noile faruri montate pe Duster ph1, deasemenea sistemul de prindere. In concluzie se potrivesc 100%, asta numai la prindere, referitor la mufare... mai sap..   REVIN CU O MENTIUNE, farul se potri

Am un amic care a facut asa ceva: Semnalizare Led, DRL Led, neon contur si lupe 2,5 bi-faza.   Torul a fost facut in regie proprie. La RAR e cam clar ca pe bune nu il iei acuma cu contolu poa

Posted Images

Da, chiar şi eu aş fi curios să văd schema internă la becurile OSRAM, cu rezistenţe sau pwm, 

Ventilatoarele evacuează căldura de la radiatoare, radiatoarele pentru căldura de la ... led-uri sau rezistenţe ?

Link spre post

Eu am becuri Philips h7 și h1 de vreo 5 ani și încă funcționează perfect. Folosesc mașina în fiecare zi și farurile sunt aprinse mai mereu ( cu noaptea-n cap la serviciu). Becurile mele sunt omologate în aproape toate statele din vestul Europei . Am pus poze mai sus mai demult. La controlul tehnic trec fără probleme testul . Am fost în România în fiecare an și nu am deranjat pe nimeni cu ele. Ma bucur ca în sfârșit au omologat pe cele de la Osram . Poate și de la philips în curând. Nu m-aș mai întoarce la halogene în veci. Diferența este uriașă.  Chiar și pe ploaie. Da au costat vreo 250€ dar merită.. Drumuri bune. 

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...