Sari la conținut

Pornire la rece


Postări Recomandate

  • Răspunsuri 1,2k
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Anunt pe aceasta cale ca imi place dusterul. DIn acest motiv mi-am vandut A4 aproape nou si circul cu dacia.   NU imi plac cateva lucruri: 1. Pretul piperat 2. Atitudinea service-ului la semnalare

Si eu sufar de toate problemele enumerate aici. Dar in ultima vreme nu am mai avut probleme cu lipsa de putere, si incep sa cred din ce in ce mai mult ca nu am stiu sa exploatez motorul corect de la i

Dupa cate vad acum ai inceput sa dai lectii si de expluatare motoare diesel. Ai trecut de la diferentiale la motoare mai nou? Eu zic sa te rezumi la diferentiale. A auzit cineva de modul "after glow"

Posted Images

Veste foarte buna, mai ales daca si in zilele urmatoare ne confirmi ca totul e ok. Eventual ca si o mare rugaminte, nu ai putea sa iei legatura cu cei/cel care te-au rezolvat si sa ii intrebi exact ce a fost problema, pentru ca noi restul, sa nu fim nevoiti sa lasam masinile 1-2 zile la reprezentanta. Cred ca ne-ai ajuta foarte mult ........... Asteptam vesti de la tine.

 

ps: am trimis inca un mail catre VC, dar de aceasta data am ridicat si problema barelor transversale, sunt curios daca exista vreo solutie oficiala.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

YUUUUPIIII! Chiar in seara asta ma gandeam ca e jenanta treaba sa se tot poticneasca cand ai mai mare nevoie de ea. Plus ca te mai faci si de rusine cu o masina noua cand mai iei cate un pasager.

Oricum, era o chestiune de timp pana se rezolva.

 

Felicitari si drumuri line.

 

PS: nu ai idee ce numar avea OTS-ul ala? Nu de alta dar la mine in oras service-ul e mai novice si vroiam sa ii dai mura-n gura.

La ce service te duci?Cumva Sima Beyer?Beyer a fost scos din schema pe dealer Dacia/Renault/Nissan-dovada ca Nu mai are steagurile in fata de vreo 2 luni...

Vezi ca s-a deschis si un punct de lucru al celor din Buzau -Autocom chiar peste drum de Practiker la Focsani...

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nu mai pun picior la Sima-Beyer. La Autocom ma duc. Masina tot de la ei e luata.

Am vorbit astazi cu seful de service si mi-a zis ca fiind la inceput de drum si totodata punct de lucru, nu au inca toate aduse la zi in speta tester-ul CLIP nu are ultima versiune de soft si asteapta si ei update.

Mi-a mai zis ca urmeaza sa ii sune pe toti cei 3 cu Dustere(bineinteles vanzute de ei) vizate de OTS.

Ramane sa astept ca la Sima, repet, nu ma mai duc.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Am fost ieri la service si am spus off-ul despre pornirea la rece. Tipul de la garantii se uita ciudat de parca sunt nebun si zicea ca nu stiu eu sa conduc masina. In timp ce mi se montau accesoriile mai vad ca vine un posesor de facelift. M-am dus frumusel si l-am intrebat de ce a venit. Venise cu aceeasi problema -perfect- l-am luat pe tipul de la garantie "suntem 2 cu aceeasi problema, suntem amandoi nebuni?". Evident ca nu a mai avut ce sa zica si a bagat ambele masini la resoftare... daca stiam de acest OTS atunci le ziceam, nu si-au recunoscut vina evident. Cert e ca pana acum nu am mai avut probleme cu plecarea la rece

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.



×
×
  • Creează nouă...