Sari la conținut

Suspensie pneumatica Duster

Postări Recomandate

• Răspunsuri 56
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Buna seara domnului Daniel si celor ce urmaresc ... In primul rand vreau sa multumesc domnului Daniel pe care personal nu am avut onoarea sa-l cunosc pana acum , (dar nu a intrat timpul in sac) pentr

Buna ziua Pentru ca stiu despre ce este va prezint un proiect pe care vreau sal-aplic si la Dusterul meu ce vine ( sau asa imi place sa cred . Este comandat )   Suspensie pneumatica fata spate -30+

1. Cine le produce? 2. Cine le monteaza? 3. Garantie - perioada, conditii 4. Fiabilitate/durabilitate 5. Intretinere 6. S-a mai montat pe Duster? 7. Ce modificari sunt necesare? (varianta cu con

Posted Images

Pai odată ca pernele respective nu țin la condițiile de utilizare de la noi din țară la fel cum sunt ele pe mașinile de afara. Prafu, mizeria și starea drumurilor de la noi reprezinta urmare minus pt ele. La mine cele pe față au făcut pori și au crăpat în cele din urmă și a necesitat schimbarea lor. Asta în condițiile în care erau fabricate de către o companie care făcea produse pt NASA și le oferisera o garanție lifetime.

Apoi mai poți avea probleme cu acel compresor care gestionează cantitatea de aer care ajunge la perne.

De fiecare data când sa zi eu ca speli masina sau schimbam un cauciuc trebuia sa ma asigur ca sunt pe ultima treapta cea mai înaltă de ridicare înainte de a putea desfășura o acțiune de genul.

Poate sunt eu prea comod de fel, insa de multe ori cautam efectiv sa schimb suspensia în cauza cu unu normală non pneumatica.

În rest foarte buna mașina :)

8y3apuna.jpg

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Editat de dr_dumi
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Buna seara

Gata ! Am ajuns acasa dupa o zi destul de grea . Aproape am terminat un Renault GT de pus pe aer .

Ca upgrade la suspensie eu vreau sa-mi pun centrala cu senzori de nivel si aici raspund : nivelul masinii se seteaza in functie de dorinte cu plus sau minus fata de std .

-5-6 fata de std pentru sosea , -2 pentru oras si plus 5 off .

Senzorii masoara nivelul iar centrala corecteaza din 2 in 2 sec nivelul masinii bagand sau scotand aer din , in perne .

Diferenta este ca pe sistm manual poti regla liniar nivelul ba chiar si stg dr . Aici nu stiu ce sa fac , Manual cu manometre si mai ieftin sau Automat mai scump ?...

Link spre post

Referitor la amortizoare , ele raman aceleasi din mai multe motive .

1. Creste randamentul amortizorului cu aproximativ 20% . ( masurat la mime pe masina la un stand specializat dar verificat si explicat de Firestone )

2. Au fost construite si testate pe masina.

3. Costul scazut atunci cand vrem sa le schimbam .

Link spre post

Exista si dezavantaje . Pretul!

Cei care fac si pentru NASA miros Chinezeste sau au fost contrafacute ! Noi reparam astfel de perne . Cred ca am in arhiva si ceva perne defecte .

Eu am la Logan peste 100.000 km fara probleme .

Link spre post

Pai de aici NU dar cine stie de unde au venit ?

Indiscutabil starea drumului NU afecteaza pernele de aer .exista camioane care depasesc 2 mil km cu aceleasi perne , deci nu drumurile , alte cauze .

Mie nu mi se par chinezisme astea:

https://www.arnotteurope.com/

Starea drumurilor de la noi pot dauna si celor mai calitative sisteme.

Link spre post

Oricum ar fi, un Duster cu suspensie pe aer mi se pare o investitie inutila. Nu ii inteleg rostul. Cand aud de o masina cu suspensie pneumatica ma gandesc in primul rand la comfort. Acum sa ma scuzati, insa Duster-ul nu l-am cumparat pt genul ala de comfort. Daca doream asta, existau niste marci mai premium pe care le putem aduce in discutie insa nu este cazul. Alti bani, alta distractie.

Oare eu in calitate de proprietar al masinii noi, montand aces sistem pneumatic, ce se va intamla cu garantia autoturismului?

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...