Sari la conținut

Diverse accesorii, gadget-uri, scule, briz brizz-uri

Postări Recomandate

• Răspunsuri 860
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Cam asa arata lucrarea... La PH2 inca nu i-am facut instalatia electrica

Am instalat si eu cate ceva la Dusterul meu si vreau sa va arat si voua:   - pentru ca sunt pescar si nu de putine ori masina nu sta langa mine cand pescuiesc si ma enerva maxim sa las telefonul sau

A venit mos craciun. Bine...cred ca era beat ca a ratat craciunul dar merge si asa.   Am camera SJCAM M10+ wifi gyro. Insert "big ranjet pe toata fata" here.   Gasiti o gramada de detalii despre e

Posted Images

@vsebas, everyone, apropo de "talpici" sau "scarite", poate nu ar strica sa incepem un thread de discutie dedicat pt echipamente de recuperare / echipament necesar in off-road... Nu de alta dar sunt multi colegi deja bine aprovizionati, sau cu mai multe iesiri la activ, care ar avea sugestii bune, insa informatia existenta momentan e cam spread-out pe diverse topice.

Eu am cautat si nu am gasit un astfel de topic, as incepe unul dar mi-e sa nu-mi fi scapat ceva...

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Decat sa carpesc mai bine unu si bun :) Gasesc eu la ce sa folosesc si cel care il am acuma.

La masina veche pe care inca o mai am, folosesc cricul vechi, dar pentru Duster nu merge. E prea mic, chiar daca este ptr 2 tone. Are tija scurta. Am cumparat tot de la Lidl unu mai mare, dintr-ala rosu , si este perfect

Editat de bmcpst
Link spre post

La cricul hidraulic, mai ales la asta tip cilindru care e cvasi-portabil, e bine sa ai oricum o bucata groasa si lata de scandura cu tine, in caz ca tre sa ridici masina pe un teren mai moale, altfel se afunda destul de usor in pământ. Neapărat sa fie pe teren plat insa.

Cel cu role si brat mobil, tip "crocodil" e mult mai stabil, desigur, insa e mai degraba pentru garaj / acasa.

Editat de Killer82
Link spre post

Ca sarcina pare OK... acuma zice ca tre sa ai degajare 18,5 cm unde vrei sa il bagi... Dusterul (in carte zice ca) are garda la sol undeva la 21 cm, insa ar trebui masurat (cu masina macar semi-incarcata daca vrei sa il folosesti si la drum) in punctele de sprijin ale cricului. Pare-se ca ridica 10-11 cm desi la astea nu prea e bine sa mergi pana la capat de cursa. Teoretic ar trebui sa fie OK insa ar merita verificat cum merge pt ca intervine si cursa suspensiei.

Partea buna e ca la emag il poti da inapoi daca nu ti-e OK, fara intrebari jenante, inclusiv la partenerii lor - insa cred ca tre sa il testezi si sa te hotarasti in 14 zile de la primire: http://www.emag.ro/e...ster/167/1501/v

PS - e de luat in seama si ce zice @ambvision, am patit si eu cu unul de-asta tip "piston" luat de la LIDL sau Kaufland nu mai stiu... tind sa cred ca a fost si de la folosirea extrem de rara si de la ieftineala...

Editat de Killer82
Link spre post
  • Mak featured și pinned this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...