Sari la conținut

Diverse accesorii, gadget-uri, scule, briz brizz-uri

Postări Recomandate

• Răspunsuri 860
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Cam asa arata lucrarea... La PH2 inca nu i-am facut instalatia electrica

Am instalat si eu cate ceva la Dusterul meu si vreau sa va arat si voua:   - pentru ca sunt pescar si nu de putine ori masina nu sta langa mine cand pescuiesc si ma enerva maxim sa las telefonul sau

A venit mos craciun. Bine...cred ca era beat ca a ratat craciunul dar merge si asa.   Am camera SJCAM M10+ wifi gyro. Insert "big ranjet pe toata fata" here.   Gasiti o gramada de detalii despre e

Posted Images

Exista intrerupator de producator dedicat pt proiectoare auxiliare la duster!! cumarata , unde gasesc ! mi-am facut un bulbar si l-am echipat cu proiectoare!

Cumva ai vrut sa folosesti semnul "?" !

Nu exista dedicate. Poti folosi un buton fals (de ex. cel de blocare geamuri spate, daca nu le ai electrice)

Gasesti la reprezentante, la dezmembrari sau la colegul Planetara

Ultima parte banuiesc ca nu e intrebare, deci, sa-l stapanesti sanatos. Nu e o idee buna sa pui proiectoarele pe bullbar. E primul punct de impact al masinii, si primele care zboara sunt proiectoarele. Bara fata este conceputa sa absoarba si sa disipeze socuri destul de bine. Un bullbar nu face decat sa protejeze ceea ce lovesti, nici decum bara ta, ba din contra. Ai avea daune mai mari decat fara!

Este pe larg discutata aici pe inutilitatea bullbarului. Cu proiectoarele pe el, din nou, in caz de impact, nu stii cum pot zbura direct in parbriz.

Gasesti la capitolul "proiectoare suplimentare off-road" informatii si tutoriale despre cum si-au montat unii si altii proiectoarele in spatele grilei, sau pe plafon.

Succes!

Editat de huskyuk
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Exista intrerupator de producator dedicat pt proiectoare auxiliare la duster!! cumarata , unde gasesc ! mi-am facut un bulbar si l-am echipat cu proiectoare!

Nu exista intrerupator de producator dedicat pentru proiectoare auxiliare deoarece nu exista proiectoare auxiliare (de producator) dedicate. Daca vrei sa montezi proiectoare auxiliare, cauti instalatie (cu tot cu intrerupator) dedicata pentru proiectoare si tre' sa fi atent si la ce putere au proiectoarele. Sa aiba si relee si conectica buna si toate cele. Asta ca sa nu-ti dai foc la masina...

Link spre post

Puterea maxima... fiecare dupa ce doreste... importanta este protectia instalatiei...

Daca vrei ceva nu consumator dar... putere mare cauta pe zona LED.

Imagineaza-ti ca o rampa cu 4 proiectoare cu bec de halogen de 55W are cumulat 220W. Ca exemplu, un proiector pe LED (ce mi-am luat eu) are 72W (x2 = 144W) si... lumineaza cam de... x ori mai bine decat rampa ce-am avut-o inainte. Apropo, rampa respectiva avea la mine (acum are la @Lupul) 2 becuri de 55W si 2 becuri de 100W. Iti dai seama consum....

Link spre post

Exact Daniel,nu as vrea sa afecteze instalatia masinii dar nici nu as vrea sa am lumanari pe post de proiectoare..

Instalatia se face separat si pentru sfaturi sau ajutor, te poti adresa colegului @dtel.

Link spre post

Deci nu exista de producator .

Bllbaru pe mine ma ajuta in alte situatii , iar cele amplasate pe plafon la niva patrol si mitzu mi-au dat numai de furca-n padure, prinderea barcii pe masina o fac dn bullbar si carlig de remorca ...fara el daca legam chinga de ochetul fata de remorcare vnea lipit de bara grila si capota freca si zgaria ,dar astea sunt situaii particulare , in privinta instlatiei electrice prfer sa mi-o fabric singur pt sguranta si esthetic, o sa incerc sa revin si cu poze .

Multumesc!

Link spre post
  • Mak featured și pinned this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...