Sari la conținut

Suspensie H&R + IRONMAN


Postări Recomandate

Asta mi-a spus consilierul ce mi-a vandut masina. Consilierul de la reprezentanta vizitatata inainte -alta decat cea de la care am luat masina- a spus acelasi lucru. Intrebarea pe care le-o adresasem ambilor consilieri se referea la niste amarate de scuturi, altele decat cel de Al de 6mm de origine Dacia, nicidecum vreo intrebare legata de o chestiune atat de complexa precum niste suspensii. Analogia după care se ghidau amadoi era urmatoarea- sa zicem ca iti inalti masina; lucrul asta dauneaza cat de cat planetarelor; tu ai ghinionul sa iti pice cutia (fara legatura cu planetarele). Ei vor lega stricarea cutiei de schimbul suspensiilor pt a se sustrage de la schimbarea cutiei pe garantie. Un lucru e sigur: voi intreba inainte la departamentul garantii.

Astia de la Dacia sunt in stare sa nu-ti recunoasca garantia si daca-ti vopsesti parul!

Eu am patit-o cu radiatorul spart pe DCI 110cp PH1, spartura provocata de flexarea sub presiunea vantului a "palniei din plastic" care concentreaza curentul de aer in radiator, la 3 ani si 6 luni, iesit din garantie. Mi-am reprat masina, am strans toate facturile, am facut frumos si un claim cu poze si tot tacamul si le-am scris la vocea clientului frumos ca daca nu ma despagubesc ii dau in judecata. Gues what? Na durat o luna si m-au despagubit integral. in service n-aveai cu cine vorbi. sunt inca copii mici in ceea ce priveste relatia cu clientii.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 193
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Pana la urma tot de la ei am luat si eu. Sunt seriosi baietii, mi-au livrat in 7 zile, asa cum au promis. Pretul in 2014-03 este de 920 + curier. Montarea lor a durat cca 90 min. Arcurile sunt de culo

Salutare, Deschid acest topic (chiar daca mai exista unul dedicat imbunatatirii suspensiei) deoarece, eu cred ca pasul la care am recurs eu de a-mi schimba suspensia este o varianta foarte echilibrat

Pentru a masura cat mai exact lift-ul rezultat dupa inaltare: 1. masina sa fie fara pasageri si fara incarcatura, cu toate accesoriile si echipamentele din dotare (roata rezerva, cric etc) 2. sa se

Posted Images

Eu am montat suspensia, in doua etape, la un dealer autorizat! Nu a fost nici o problema! Nici n-au avut ce sa zica de garantie pentru ca am schimbat arcurile pe la 50 kkm si amortizoarele dupa inca ceva km, masina iesind din garantie (pe partea de mecanica de contact) la 50 kkm

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Salut tuturor.

Eu mi-am pus atat amortizoare cat si arcuri ironman. 4035 ron doar marfa.

Directia trebuie neaparat reglata la orice modificare de inaltime, giometrie simpla, capatul de bara = bieleta axiala nu este paralela cu bratul inferior, daca erau paralele nu necesita reglarea directiei. cat despre unghiul de cadere acesta ramane in limite decente.

Un alt sfat, luativa si un set the rulmenti axiali cand schimbati suspensia.

 

dupa schimbare masina se comporta mult mai bine din punct de vedere al stabilitatii.

Nu este afectata cutia, poate sunt mai solicitate planetarele deoarece cu suspensie inaltata vor lucra la unghiuri mai mari dar nu cred ca e o problema prea mare.

Salut! Sunt modelul 2017? Dacă da, m-ar interesa o măsurătoare cu ruleta agățată de buza de jos a jantei pana la marginea aripii, pe centrul rotii. Dacă ai protecții pe aripi, marginea aripii se simte pe interior. Deasemenea, e bine de știut dacă ai greutate suplimentara pe masina. Ex. Troliu. Mulțumesc!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Salut! Sunt modelul 2017? Dacă da, m-ar interesa o măsurătoare cu ruleta agățată de buza de jos a jantei pana la marginea aripii, pe centrul rotii. Dacă ai protecții pe aripi, marginea aripii se simte pe interior. Deasemenea, e bine de știut dacă ai greutate suplimentara pe masina. Ex. Troliu. Mulțumesc!

Nu m-am uitat pe cutie sa vad ce model sunt dar leam comandat si primit in Decembrie 2016. Acu' nu-s acasa, dar cand ma intorc fac masuratorile si-ti trimit. vrei si fata si spate sau doar fata?

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Da, fata și spate, mulțumesc!

Intors acasa si masurat.

Asadar spate 710mm fata 680, valorile sunt de la tangenta pe talonul jantei in partea de jos, prin centrul rotii pana la limita aripi.

Cat priveste modelul, scrie ceva cu nirto gas pe cutie dar nu un model cu numar ceva.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 1 year later...

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.



×
×
  • Creează nouă...