Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 311
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

[/th][th]Pentru Romania Pentru Romania Alte tari Alte tari [/td][td]Diesel Benzina Diesel Benzina Revizii / filtru ulei 15 000 km sau 1 an 20 000 km sau 1 an 30 000 km sau 2 ani 30 000 km sau 2 an

Am facut si eu revizia saptamana trecuta - masina: 1.5 dci, 110 hp, 4X4 din 2010 avand putin peste 80.000 km.  Toate filtrele, ulei + cea mai mare parte a pieselor de mai jos luate de la colegul

Atasez fisierul pentru 1.5dCi 110 CP Aramis, asta cautai tu ?. 

Posted Images

salut se apropie si la mine revizia si vreau sa o fac cu consumabilele mele ce service imi recomandati .am intreat la meridian vest pentru manopera la ei o ora costa 129 lei mise pare ca mult

Vezi la Adras in Militari. Lucreaza bine, si au si ceva promotie parca de iarna la revizie. Nu mai stiu sigur, intreaba la ei acolo, oricum nu e 130 de lei ora.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Salut!

Avem in familie un Duster din 2013 care are ~14 000km facuti predominant in oras. Stim ca la diesel acum indicatia este ca revizia sa se faca la 20 000km, dar, din experiena celor care au Duster si au trecut de prima revizie, cam care ar fi recomandarea: sa se astepte cei 20 000km sau sa se faca mai inainte?? Ma gandesc in primul rand la filtrul de aer.... Ce alte neplaceri ati descoperit la prima revizie de care ar trebui sa tina cont cei neexperimentati?

Pentru Constanta ati putea recomada un service cu costuri rezonabile pentru revizie (considerand varianta service autorizat...pt a nu perde garantia) si eventual unul in care face schimbul de ulei prin vacuum....

Merci!!

Daca ai sa citesti in carte cu atentie, ai sa observi ca este mentionat ca daca o masina circula cu preponderenta in oras, revizia trebuie facuta la jumatatea numarului de km (asta daca vorbim despre km!) iar daca nu treci de jumatatea numarului de km recomandati pentru revizie, atunci la un an.

Asadar, reviziile se fac cam in felul urmator:

1. Pentru o masina care circula preponderent in afara localitatilor (la un regim de turatie mai ridicat) - revizia se face la 20.000 km sau UN an (care se implineste prima!)

2. Pentru o masina care circula preponderent in interiorul localitatilor (la un regim de turatie mai scazut) - revizia se face la 10.000 km sau UN an (care se implineste prima!)

Link spre post

Daniel, foarte buna precizarea ta. Deci a intarziat deja cu revizia....

O masina folosita in oras are media de viteza pe la vreo 20 km/h, maxim 30 daca e oras mai aerisit.

O masina folosita mixt are media pe la 50 km/h iar o masina folosita mai mult extraurban poate avea media peste 60 km/h.

Deci timpul total cat merge motorul difera mult, asa ca faci cam tot atatea ore de functionare a motorului in Urban in 10.000 km - cam cat ai in regim mixt in 20.000 km. De aici si motivatia.

Chiar asa, ce alte service-uri mai stiti cu tarif de manopera diferit - in functie de provenienta pieselor ?

Pana acum am auzit de Dacoserv si Meridian...

Mai sunt si altele ?

Link spre post

Am fost si eu la revizie. mi-am propus la intervale de 12.5 mii deoarece circul si in oras.

Acum am 42 mii km. Fara probleme.

As fi vrut sa fac testul CLIP dar trebuia sa spun din timp deoarece se face ' cu programare ' cred ca trebuie sa se inscrie la fabrica, nu am inteles.

Nu au avut filtru habitaclu pe stoc, daca doresc trebuie sa revin.

In paralel trimit factura pentru revizia unui Logan MCV 1500 diesel 70 cai la Bucuresti, pentru comparatie, normative timp si preturi.

post-965-0-88995700-1416317564_thumb.jpg

post-965-0-74869200-1416317622_thumb.jpg

Link spre post

Am fost multumit de servicii si i-am rugat sa nu cumva sa strice ceva ca masina merge bine...hi hi hi.

La plecare m-am interesat de problema cu indicatorul de combustibil si problema de dat in nas, la PH 2, referindu-ma la cele semnalate in forum . Seful de tura mi-a spus ca probleme au fost la unele exemplare dar s-au rezolvat fara probleme prin resoftare in ambele cazuri.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...