Sari la conținut

Diverse accesorii, gadget-uri, scule, briz brizz-uri


Postări Recomandate

@vasilesergiu - nu te supara, nu e vorba de deranjat, doar ca eram si eu curios de ceva mai multe informatii.

 

Pana la urma te bate gandul sa le cumperi? Nu crezi ca o varianta buna este sa le completezi si cu un set de arcuri?

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 860
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Cam asa arata lucrarea... La PH2 inca nu i-am facut instalatia electrica

Am instalat si eu cate ceva la Dusterul meu si vreau sa va arat si voua:   - pentru ca sunt pescar si nu de putine ori masina nu sta langa mine cand pescuiesc si ma enerva maxim sa las telefonul sau

A venit mos craciun. Bine...cred ca era beat ca a ratat craciunul dar merge si asa.   Am camera SJCAM M10+ wifi gyro. Insert "big ranjet pe toata fata" here.   Gasiti o gramada de detalii despre e

Posted Images

Salutare.

Scuze pt "ton". La masina anterioara am avut probleme cu amortizoarele originale. Am schimbat pe spate 3 randuri si pe fata 1 rand (de fiecare data in garantie). Pana la urma am pus kyb fata/spate si pot spune ca asezarea masinii pe sosea si drumuri denivelate era cu totul "alta". Mult mai stabila si mai silentioasa. Si cele originale care le schimbam dadeau la testul de amortizoare in parametrii dar erau f zgomotoase si se simtea o instabilitate a masinii.

Acelasi lucru il simt acum la duster. La inceput era mai rigida, mai stabila si oarecum mai silentioase. Zi de zi merg cam 4,5 km pe piatra cubica si am inceput sa simt ca rotile, in special cele de pe fata, parca nu mai au contact cu drumul. Simt o balabaneala a rotilor. Ca sa nu mai zic ca si caseta de directie schimbata a devenit din nou la fel de zgomotoasa.

Chiar am intentia de a schimba amortizoarele cu unele pe gaz aftermarket pe un producator bun. De cele kyb am fost f multumit pe masina anterioara.

Ma gandeam ca poate mai sunt nemultumiti ca mine si ar dori sa stie aceste noutati. Din cate am cautat si eu, se pare ca amortizoarele bilstein relatate mai sus, apar in programele magazinelor de piese ca si coduri dar nu au inca preturi, deci, probabil nu se aduc inca. Dupa experienta mea, cam dupa 3 ani de la lansare apar si amortizoare aftermarket.

Referitor la arcuri pot spune ca sunt un compromis destul de bun pentru o folosire normala a masinii. Cine doreste o utilizare offroad cu preponderenta, catarari pe nu stiu ce coclauri, poate se merita.

Pana acum pot spune ca doar aceste aspecte ma nemultumesc la aceasta masina, in rest f multumit.

Sanatate multa.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

eu folosesc pompa clasica, de mâna și picior, de la dacia lu` tata,

si am un manometru clasic, rusesc, cumparat prin anii `90, este etalonat și merge perfect,

deci sunt multumit și mai fac și mișcare.................

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Salut valisergiu,

Sunt doritori de noutati chiar si pe ceea ce te doare pe tine acum: suspensia

Ce parere ai despre amortizoarele deja existente si special proiectate pentru duster de la IronMan?

Vezi aici exista un topic tocmai pe acest subiect. Se numeste "imbunatatire suspensie"

( http://forumduster.ro/topic/709-imbunatatire-suspensie/page__st__24#entry13112 )

 

Toate bune!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Salutare. @gusterul nu ma pot pronunta de un lucru pe care nu-l cunos. Nu stiu calitatea acestui kit de suspensii. Nu am nevoie (eu unul) de arcuri, alte arcuri mai tari, sau mai lungi, etc. Pt mine arcurile care sunt acum pe masina sunt destul de bune. Eu vreau doar amortizoarele sa le schimb. Si voi incerca sa-i pun niste amortizoare de o calitate buna si oarecum cunoscute. Sunt sigur ca anul acesta vor aparea amortizoare aftermarket. Jonglez intre sachs, kyb, monroe, poate chiar bilstein. Dupa parerea mea, amortizoarele care sunt pe masina nu filtreaza destul de bine denivelarile. Acum ar mai fi o chestie, la mine caseta de directie a inceput sa-mi genereze din nou acele vibratii chiar si in line dreapta pe denivelari. Oricum cred ca amortizoare mai bune nu pot decat sa aduca o imbunatatire stabilitatii masinii. Mai studiez problema. Sanatate.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

referitor la amortizoare, din cate stiu eu, exista o a anumita limita de functionare a lor, adica dupa un numar de kilometri/ani, ele ar trebui/trebuie schimbate, nu mai stiu, 50.000 sau 100.000 km parca era o regula.

fara nici o indoiala ca exista amortizoare mai bune decat cele din dotarea dusterului, asa cum se pot inlocui cauciucurile, stergatoarele, scaunele, discurile de frana, sistemul audio, sistemul de iluminare si multe altele.

la drumurile pe care le parcurgi tu, cu piatra cubica, cred ca sunt necesare alte tipuri de amortizoare, asa ca nu e o alegere rea ceea ce vrei sa faci.

in functie de cat costa, intr-un viitor mai mult sau mai putin indepartat, si eu sunt interesat de niste amortizoare mai performante.....

la drumurile noastre din romania, ma si mir cum de rezista masinile, la cate gropi si denivelari sunt, chiar si in zonele urbane asfaltate.

in fiecare oras din romania doar maxim 20% din drumuri sunt ok, restul sunt jaleee maree.....

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Mak featured și pinned this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.



×
×
  • Creează nouă...