Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 896
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Dusterawd tu citesti una si intelegi ce vrei. Cred ca moderatorii si adminul site-ului au fost mai mult decat indulgenti cu toate persoanele care au aprins spiritele in ultima vreme. Eu ti-as fi dat b

@dust3radmin, daca imi permiti o observatie... eu nu contest masurile luate la off-topic si ironii, insa observ ca e nevoie de ceva mai multa diplomatie, mai ales cu "mustrarile in fata careului".  

Sarbatori fericite tuturor !   Pun si aici felicitarea noastra, desi din pacate Duster-ul n-a incaput...   Sent from my SM-T580 using Tapatalk    

Posted Images

La revizia de un an nici nu s-au atins de cardan dar am fost safatuit sa folosesc corespunzator selectorul de tractiune 2WD, AUTO,4WD.probabil pentru a evita situatia neplacuta de schimba cardanul.

O sa postez aici ca nu tine de recensamant.

Ce treaba are selectorul cu cardanul ? Din cate stiu eu merge tot timpul indiferent de pozitia selectorului.

Parca un cardan se schimba la 120 mii km. Cum se poate intretine pentru a evita sa pice macar pana in 120 mii ? Sunt colegi care au depasit acest kilometraj si nu au avut probleme cu el ?

Multumesc.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Dacă nu exista (n.e. filtru de benzina), de ce se vinde ca și consumabil pt. modelul tău de mașină?

Se pare ca Dacia a montat pe unele modele cu motorul asta filtre de benzina de-astea tip canistra - pe traseul conductei - insa din ce imi amintesc a fost ceva lot restrans pe la inceputuri (a precizat pe undeva @t0rquemada pana prin ce ani / ce modele insa nu mai gasesc post-ul sau).

Ma gandesc ca exista o posibilitate ca unele cataloage de piese (generice) sa se orienteze doar dupa tipul de motorizare (K4M) si sa ofere sugestii cu filtre de benzina.

Doar ca paranteza, Logan 1.6 MPI 2006 nu avea filtru benzina, Megane 2 K4M 1.6 16v 2008 nu are nici el.

Link spre post

vsebas,

dacă ai ști de câte ori am făcut drum la magazin cu niște piese de citroen c5 ...

omul le căuta după certificat în fața mea ... și tot aiurea îi veneau...( din cauză că foloseau piese de la C 5 I la C 5 II ...)

așa că la un amărât de filtru ...;

nu ar fi exclus să fie cum zicea killer ...

poze :

post-4833-0-44140300-1478683534_thumb.jpg

post-4833-0-30628600-1478683575_thumb.jpg

stimă!

• Like 1
Link spre post

La Megane cand am schimbat termostatul (e un corp de plastic cu tot cu senzor de temp) mecanicul a primit 4 oferte de origine de la acelasi furnizor (probabil din cauza a mai multor versiuni/loturi ale aceluiasi motor au folosit piese cu coduri diferite, de la furnizori OEM diferiti).

Pana nu a desfacut masina sa ia codul OEM de pe piesa de pe masina nu a comandat ca sa nu riste ping-pong cu furnizorul.

Editat de Killer82
Link spre post

așa am pățit acum cu sonda/ cupla marche - arriere ...

mi-a adus 2 și nu se potriveau ( după certificat )

a trebuit să mă duc cu piesa în mână ...

stimă!

Editat de quarelin
Link spre post

Eu am avut Logan ph2 1.6 16V euro 5 (cumparat de nou in iunie 2012) si avea filtru de benzina. Era pe undeva pe sub masina, si conform manualului de intretinere se schimba la 60mii km. Nu am apucat sa il schimb pt ca am vandut masina la 40mii km.

Link spre post

Probabil, eu unul consider anvelopele Continental CrossContact si pentru off-road, mai ales ca am fost pe trasee destul de grele unde s-au comportat mai mult decat acceptabil.

In fine....

Traseele "destul de grele" în offroad sunt ceva relativ. Greul meu nu e același cu greul altuia.

Și eu pot considera și scrie diverse, dar nu o fac mai ales ca am acceptat la înscriere regulamentul acestui forum .

Tapatalk

Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...