Sari la conținut

Postări Recomandate

Am preferat dCi 4x2 din mai multe motive:

- pret de achizitie

-consum

-intretinere

-etajare trepte cutie viteze

-fiabilitate

Intrebare...@Daniel68...

Logan DCI:

pret de achizitie mult < decat dusterul

consum mult mai < decat dusterul

intretinere < decat dusterul

etajare CV mai buna decat Dusterul

fiabilitate = decat dusterul

portbagaj > decat Dusterul

Deci... unde e avantajul?!?

• Like 1
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 896
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Dusterawd tu citesti una si intelegi ce vrei. Cred ca moderatorii si adminul site-ului au fost mai mult decat indulgenti cu toate persoanele care au aprins spiritele in ultima vreme. Eu ti-as fi dat b

@dust3radmin, daca imi permiti o observatie... eu nu contest masurile luate la off-topic si ironii, insa observ ca e nevoie de ceva mai multa diplomatie, mai ales cu "mustrarile in fata careului".  

Sarbatori fericite tuturor !   Pun si aici felicitarea noastra, desi din pacate Duster-ul n-a incaput...   Sent from my SM-T580 using Tapatalk    

Posted Images

Si eu am fost in situatia de a opta intre un Logan si un Duster 4x2. Am ales Duster fara nicio ezitare pentru ca:

- Imi place foarte mult cum arata masina. :blush:

- Imi place pozitia inalta la volan si vizibilitatea foarte buna in trafic, mult mai buna decat la Logan (oglinzi mai mari etc.).

- Garda la sol este mare, buna pentru borduri mai inalte sau teren mai accidentat

- Simt ca imi ofera mai multa siguranta.

- Motorul este mai puternic, silentios la Ph2, cu un consum bun pentru mine care rareori ajung sa merg cu 120 km/h.

- Toata familia era si este incantata de Dusterica...

Editat de stanicad
  • Like 1
Link spre post

Subscriu si eu la ceea ce spui tu... si ma deranjeaza foarte tare si asta cu micsorarea primelor pentru soferii sub 30 de ani. Pan' la urma daca ai 18 si experienta in ale soferiei deloc... tot sub 30 esti si... un risc mai mare pentru asiguratori/alti participanti la trafic

Subscriu si eu...as mai adauga ca am impresia ca este un simplu rationament estetic, ceea ce s-a facut la noi, de scumpire a politelor...de fapt nu un rationament ci o motivare gen praf in ochi. La anul se vor scumpi politele pentru virstnici ca le tremura mina. Vreau sa spun ca pe linga explicatia plauzibila sa nu uitam unde traim!

Bine ar fi sa vedem rezultate in rezolvarea daunelor si tratamentul pacientilor pe urma cresterii taxelor de asigurare dar sunt pesimist si in aceasta directie.

• Like 1
Link spre post

Subscriu si eu la ceea ce spui tu... si ma deranjeaza foarte tare si asta cu micsorarea primelor pentru soferii sub 30 de ani. Pan' la urma daca ai 18 si experienta in ale soferiei deloc... tot sub 30 esti si... un risc mai mare pentru asiguratori/alti participanti la trafic

problema experientei in ale sofatului (de amatori) se pune cam in felul in care i-am pus-o unui tataie mai demult, prin 99, care reclama respectul dat prin varsta si vechimea detinerii permisului auto: degeaba ai permis de douaj'de ani daca nu faci mai mult de 3000 km pe an - si aia duminica; poti sa ai mai puitn de cinci ani de condus, dar sa faci cel putin 30.000 km /an - ziua, noaptea, iarna, vara, in Romania dar si in afara ei..... problema e ca nu ai cum imparti soferii asa usor ca-n poezia lui Eminescu....asta e.

Link spre post

Cifrele nu mint. Tinerii sub 30 de ani au produs mai multe accidente indiferent din ce motive. - asta e constatarea.Avariile produse au redus veniturile asiguratorilor.

Insa a calari unilateral aceasta informatie si a complecta veniturile exclusiv in defavoarea partenerului in afacere ( asigurat pina in 30 de ani ) este lovitura sub centura.

• Like 3
Link spre post

nu este normal ca o pesoana sa zicem de 25 de ani care nu a avut absolut nici o dauna sa plateasca o gramada de bani pe asigurare.

iar personal consider ca sunt destui varstnici care sunt mult mai periculosi. au fost destule accidente si din cauza lor.

Link spre post

Astea cu varsta sunt diverse abureli d-ale lor, sa faca bani bani bani si mai multi bani. Ei au zis clar la un moment dat ca nu-si mai scot banii. Probabil ca nu-si mai scot mii de tone de bani, isi scot doar sute de tone de bani. Ce statistici ne-au aratat asiguratorii, de unde le-au luat, cine le-a facut, adica ceva verificabil, nu zis pe gura "statisticile au aratat ca ...". Am vazut si agarici sub 25 de ani care conduceau ca niste petarde, dar am vazut si varstnici care mergeau periculos, nu neaparat tare, da' periculos. La fel cum am vazut in mod egal barbati varza la volan, dar si femei varza la volan. In fine, nici nu stiu de ce s-au mai chinuit sa ne inventeze niste motive pt. scumpirile asigurarilor.

Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...