Sari la conținut

Insonorizare Dacia Duster

Postări Recomandate

• Răspunsuri 131
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Stiu ca este un  Topic mai vechi, dar am facut si eu o izolare fonica pe un Duster MK1, 2011.   Personal sunt ultumit, am izolat:   - Pod Pedalier de la parbriz pana sub scaun pasa

Salut, stiam ca trebuie sa raspund cuiva, undeva.Nu am facut nimic nici macar nu am apucat sa iau cheder, in schimb mi-am comandat Duster, sa nu mai fiu intrus

Difuzoarele spate (Nissan) pe 165mm sunt aceleași de pe față de la Logan II,  duc 15W RMS decent. În rest muncă inutilă, setul de la Focal e plug&play (mufe și nituri), nu ai nevoie de insono

Posted Images

Cum a facut Cristi Streulea pe tutorialelogan.ro. Beneficiul nu e chiar atat de mare in comparatie cu 2 zile de munca. Eu am reusit sa pun fomonim aproape peste tot fara sa dau tot bordul jos. E adevarat ca m-am chinuit ceva si accidentat usor dar nu am mai dat bordul jos. Ma intereseaza daca se poate face o izolare si in compartimentul motor. Cu siguranta ar fi mai bun efectul decat doar izolarea din interiorul bordului.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Baieti...am la capota si in spatele motorului sonorizare pe original dar am mers la Dedeman si am luat un fel de folie sonorizanta,termic si fonic,mai groasa si am bagat in sonorizarile de pe capota si in spatele motorului. La portiere,am dat jos fetele de usi si am luat folia sonorizanta si am facut sablon dupa portiera si am prins cu clipsurile care se pune inapoi fata de usa dar am mai pus folie sonorizanta si in portiere.Dar am lipit sonorizare si pe haion (pe spatele usii de portbagaj(

O sa revin curand cu multe imagini si accesorii pe cale leam pus pe Dusterul meu.

(P.S. va trebuie aproximativ 10 metri de folie,iar aceasta folie este pe o parte burete si pe cealalta parte staniol,iar in spatele motorului si pe capota am pus folie dubla)

Dupa toate acestea,va pot garanta ca zgomotul din masina sa redus la jumatate iar temperatura a crescut pe timp de iarna in masina (nu se mai aburesc asa de tare geamurile)

Daca vreti mai multe detalii,acesta este nr meu de telefon 0722569780

Link spre post

La masinoaca mea cel mai mult zgomot imi vine din spate. Acolo as insista, pe oalele alea unde stau amortizoarele, pe zona aia unde sta cricul ascuns, pe scobitura aia in care sta roata de rezerva cu profilul ala de are spatii utile, deci de fapt pe toata zona din spate. M-am tot uitat asa sa vaz ce si cum, pasionatii si meseriasii de se ocupa cu instalari de boxe si playere si alte dastea multimeadia ziceau ca nu poti sa ai si termica si fonica, tre satz alegi ori una, ori alta. A doua chestie, tot astia ne povesteau si de transmiterea vibratiilor, in afara de zgomotele in sine. Din ce-am mai vazut eu, sunt niste vopsele insonorizante pe care le poti aplica cu un pistol special pt. asa ceva, sau varianta acestor folii insonorizante, gen Silent Coat, care ar fi ieftin si bun la treaba asta, si bineinteles cunoscuta pasla, fononimul, folosita si pe la studiourile de muzica sau sali de repetitii, care este mai ieftina, dar la care tre sa aplici si un lipici ceva, un prenandez, ca ea nu are. Uite cam ce face Silent Coat-ul asta:

Insonorizant cu foita de aluminiu si cauciu sintetic

• Reduce nivelul zgomotului de rulare
  • Elimina vibratiile metalului si reverberatiile produse de reflexiile sunetului
  • Usor de aplicat
  • NU necesita adeziv
  • Recomandat pentru: portiere, podea si plafon
  • Grosimea unei folii este de 2mm
  • Dimensiune folie: 38 x 25 cm
  • Pachetul contine: 40 folii (4 m2)

Un pachet dasta este vro 340 lei.

Link spre post

Eu nu am bagat spay-uri prin portiere

Dar te asigur ca nu se mai aude nimic,nici afara nu se mai aude nimic,te poti uita la link-ul asta(acesta este Dusterul meu)

intradevar aproape ca nu se aude nimica...dar mai exact poti sa ne spui cum se numeste folia? un link cv? ca vad ca Dedeman are produsele expuse pe site. Asteptam pozele:D ms mult

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...